Reklama

Reklama

Hviezdne Vianoce

(TV film)
  • Kanada One Starry Christmas

Obsahy(1)

Z Hollyiných najhorších vianočných sviatkov sa vďaka šarmantnému Lukeovi zrazu stanú... Tie najkrajšie! Mladá ambiciózna profesorka astronómie Holly Jensenová (Sarah Carter) nadovšetko miluje Vianoce. O to ťažšie nesie, keď sa jej dlhoročný priateľ Adam (Paul Popowich) krátko pred nimi odcestuje na služobnú cestu a nechá ju akurát počas najkrajších sviatkov roka samu! Zrejme preto sa rozhodne Adama a svojich rodičov prekvapiť vianočnou návštevou, no zasiahne osud – alebo, ak chcete, duch Vianoc! Hollyino vianočné putovanie sa totiž nečakane zvrtne smerom k novej láske, keď si spozná šarmantného Lukea Sheltona (Damon Runyan), spolucestujúceho z autobusu, s ktorým ju zrejme spája oveľa viac, než len láska k súhvezdiam a Vianociam! Sviatočne naladená Holly totiž Lukea i jeho brata Bulla (George Canyon) spontánne pozve, aby Vianoce strávili s ňou a Adamom – čo sa, pochopiteľne, stane zdrojom viacerých nezhôd... Samozrejme predovšetkým kvôli neprehliadnuteľnému súpereniu Lukea a Adama o Hollyinu priazeň! A keďže rovnako neprehliadnuteľné je aj iskrenie medzi Holly a Lukeom, je len otázkou času, kedy sa bude Holly musieť rozhodnúť, či bude hrať na istotu a zostane s workoholikom Adamom, alebo poďakuje svojej šťastnej hviezde za vianočný darček, v ktorý ani nedúfala a... Dá šancu Lukeovi! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Luk byl sympatický, jen měl problém s pravým kolenem. Adam se k Holly vůbec nehodil a to že se Holly stále smála Lukovi připomínalo rozřechtanou klisnu a proto se do ní zakoukal. No co dodat, zase ta romantika. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (10)

  • Když Holly (Sarah Carter) zadá „New York“ do pole „Cílová destinace“ na webové stránce autobusu, „York“ se překlopí do dalšího pole a objeví se v poli, které má obsahovat pouze datum odjezdu. (Johnny.ARN)
  • Jízdní řád autobusu, který se objeví, když si Holly (Sarah Carter) koupí jízdenku, uvádí dobu trvání cesty „1:36“, „1:30“, „1:34“ a „2:06“ s odpovídajícími časy odjezdů a příjezdů (např. odjezd v 6:30, příjezd v 7:05). Bez jakýchkoli zastávek trvá cesta z Chicaga do New Yorku přibližně 12,5 hodiny. (Johnny.ARN)
  • Když Holly (Sarah Carter) potvrdí nákup letenky online, objeví se okno s informací, že odlétá z „Chigaca“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama