Reklama

Reklama

Slipknot - Snuff

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2009, 6 min

Recenzie (7)

animaxis 

všetky recenzie používateľa

Pro Slipknot rozhodně netipický klip, ale i přesto je podle mě skvělý. Hudba se k němu hodí, celý děj klipu je zajímavý a Shawn jako režisér je očividně dobrý stejně tak, jako Corey herec. Podle mě je Snuff dojemná písen a taky je to jeden z nejlepších klipů od Slipknot. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Skvělá skladba a výbornej klip. Na Slipknot hodně netypický, ale právě proto, si myslím, je to tak dobrý a má to svou určitou sílu! ()

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

"My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there." O tom, že tvrdé metalové kapely dokážu niekedy aj poriadne spomaliť a "vymäknúť", dokazuje aj táto skladba od Slipknot. Pre nich priam až atypický zvuk im však sedí a ukazuje, že by pokojne mohli hrať aj takúto hudbu. Metalovo-rocková balada v magickom hlasovom podaní Coreyho Taylora je skutočnou lahôdkou pre hudobných fajnšmekrov. Textovo sa zaoberá stratenou láskou a je naozaj takou typicky smutnou baladou, ktorá ku koncu dostane poriadny náboj, nielen zvukovo, ale aj obrazovo vo videoklipe. Čo sa práve videoklipu týka, má priam hviezdne obsadenie, keďže rolu vrátnika si v ňom strihol legendárny Malcolm McDowell. Snuff je aj vďaka tomu viac filmom než videoklipom. Režisérska taktovka Shawna Crahna dokazuje, že vie nielen mlátiť do kovových barelov v maske klauna, ale takisto svojej skupine vytvárať skutočne špičkové klipy s vysokou výpovednou hodnotou. A to sa cení. Skvelé dielo po zvukovej aj vizuálnej stránke. ()

Shiroko 

všetky recenzie používateľa

Až děsivé, jak může skupina, která vytvořila people=shit nebo sulfur, udělat tak nádhernou píseň. A přitom jiní zpěváci ani nedokáží navodit alespoň trochu vhodnou atmosféru, přestože se to od nich čeká ()

Reklama

Reklama