Reklama

Reklama

Komando nehanebných bastardov

Trailer 1

VOD (1)

Armádny kapitán so škandalóznou minulosťou Jack Wosick (Luke Goss) dostane šancu napraviť si reputáciu v čele bandy stratených existencií prezývaných War Pigs. Ich úlohou je podniknúť tajnú misiu za nepriateľské línie a vyhľadať a zmocniť sa nacistami vyvinutej super zbrane - ťažkého delostreleckého kanónu V3, ktorý by znamenal neprekonateľnú výhodu nad Spojencami. Ostrieľaný veterán 1. svetovej vojny Jack musí svoje nové mužstvo vycvičiť, veliť mu a vydobyť si jeho rešpekt, aby z nich za asistencie kapitána Hansa Picaulta (Dolph Lundgren) a nemeckého antifašistu v službách francúzskej cudzineckej légie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), urobil fungujúcu prieskumnú jednotku. (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (88)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jeden lesik, par no name hercov, 3 ex-hviezdy a zopar kusov starej armadnej techniky, ktoru filmarom zapozicali nejaky zberatelia. Bohuzial nedostali povolenie k jej zniceniu a tak tu mame len 2 akcne sceny a medzitym kopu nudnych kecov, ktore prenasaju postavy, ktore mi boli uplne ukradnute. A je jedno, ci ich hrali mladi no name manici, alebo ex-hviezdy v ulohach ich mentorov. Nikto z nich tu nepredvadza nic, co by mohlo kohokolvek zaujat. Zamrzi to najviac u Lundgrena, ktory si hranie vo svojich poslednych slusnych beckach viditelne uzival a ten dobry pocit dokazal preniest aj na divaka. V tomto filme je znudeny ako vsetci ostatni herci. Ale podme spät k akcii. Míme tu jednu kratucku prestrelku v lesiku na zaciatku a potom uz len akoze velkolepe finale v ktorom sa pred kamerou mihne nejaky ten tank, ale kedze nemali povolenie ho čo i len poskrabat, tak finale znova vyzera ako len take podfinancovane strielanie par statistov. Keby to vyzeralo aspon stylovo. Ale vsetky prestrelky su sterilne natocene, takze vo vysledku nudia rovnako ako tie neznesitelne nekonecne dialogy. Velke sklamanie. Po relativne velkolepo pôsobiacom trailery som dostal jeden velky podfinancovany prd. Ruky prec od tohto filmu. 2/10. ()

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

6.6.1944 sa vylodili spojenecké bojové jednotky s cieľom oslobodiť Európu. V septembri sa jednotky zastavili na silne stráženej hranici. Roosevelt a Churchill počítali s rýchlym víťazstvom už do Vianoc 1944. Situácia sa však vyvinula úplne inak. Samotný film nie je zlý a udržiava si líniu vojnovej historickej udalosti Kapitán Wosick upadol v armáde do nemilosti, ale v septembri 1944 dostáva novú šancu. Má spoločne s francúzskym legionárom kapitánom Picaultom zostaviť a vycvičiť jednotku americkej pechoty nazývanú vojnové svine. Táto jednotka má za úlohu dostať sa za nepriateľskú líniu kde musia odhaliť a zničiť Hitlerovu super zbraň, obrovské delo, umiestnené v regióne Alsaska Lotrinska. Týmto delom nacisti priamo ohrozujú Londýn a Paríž.. ()

Reklama

hrona 

všetky recenzie používateľa

Upřímně domluvit se s partou kamarádů, hodit na sebe vojenské hadry, zalézt do Prokopáku, nasadit paintballové zbraně a do toho týpka, který to celé natočí na kameru, dopadlo by to úplně stejně jako tento produkt. Partička šesti nevycvičených vojáčků, kterým stačí párkrát vyběhnout na kopec s pytlema na zádech a už jsou nejlepší válečná banda armády, do toho Lundgren jako takový hodný strýček na pokec. Goss jako šéfik, kterýho prostě musíte litovat díky jeho osudu a Rourke mihnoucí se ve dvou záběrech jako otrkaný velitel zadávající téhle bandě prakticky nemožnou misi. A k té misi? Když tato parta pobije rotu německých vojáků s pancéřovanými vozy tím, že na ně použije dva granáty a jeden zásobník z kulometu, se ještě překousnout dá, ale že si nakráčí přímo do německého prý nejlépe zajištěného objektu, aniž by mrkli okem, tam vše během dvou záběrů vystřílí a na závěr splní, nebo nesplní misi? To už opravdu hlava nebere. Použité lokace - les, cesta a stará továrna. Spojlerů se zde obávat není potřeba. Ztráta času každého, kdo si tento film vloží do přehrávače. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Luke Goss a Dolph Lundgren dostanú počas 2 svetovej vojny za úlohu vycvičiť niekde v lese partu imbecilov známych ako "vojnové prasatá". No a tak behajú do kopca, preliezajú malé jazierko ( aby to nebolo také jednoduché veliteľ im pod zadky hádže granáty ) a ako plán B kreslia akty nahej francúzky... a neustále pri tom akože vtipne pičujú až kôra trúchnivie. Luke zas premýšľa či to celé má nejaký zmysel ( divákovi je jasné že nie ), ale Dolfík tvrdí že áno a on má sakra vysoké IQ. Dúfal som aspoň v nejaký béčkový výplach, ale keď je to takmer celý čas len o tom motkaní lesom a stupídnych kecoch bez nejakej akcie ktorá by oživovala priestor medzi úvodom a záverom, tak moja pozornosť klesala s každou minútou tak závratným tempom že som si skoro rozbil hubu o stôl. Najlepšie tak bolo keď sa na scéne zjavil jeden strašne hnusný napuchnutý ksicht a mne po chvíli došlo že to mal akože byť Mickey Rourke, ten chlap už vyzerá ako svoja vlastná nepodarená vosková figurína. Lacné, blbé, neakčné, čo menej si priať? ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Poručík J. Wosick (Luke Goss) dostane od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) druhou šanci, když je pověřen speciální misí, kterou podnikne s bandou zvanou "War Pigs". S tréninkem a výcvikem mužů mu pomůže kapitán Picault (Dolph Lundgren). Jejich cílem je zjistit, v jaké fázi jsou Němci se svojí superzbraní, vysokotlakým kanónem dalekého dostřelu, ale vše nejde podle plánu... Kromě menší přestřelky na začátku se s akcí šetří do finále. Divák dostává nízkorozpočtový film z II. světové války, který se točil tři týdny a laká pouze na jména na obalu. ()

Galéria (102)

Zaujímavosti (6)

  • Při výcviku jsou použity zcela anachronické uniformy. Americká armáda během 2. světové války nepoužívala bundy se zipem. Jediné bundy se zipem byly kožené letecké. (grovik.net)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Európe, celé jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Utah. (MikaelSVK)
  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)

Reklama

Reklama