Reklama

Reklama

Slávny dobrodruh a odborník na prežitie vezme šesť celebrít do divočiny v najodľahlejších miestach USA či inde vo svete. Spoločne podniknú 48-hodinovú výpravu, na ktorú sa nezabúda. Každá celebrita - herci Zac Efron, Ben Stiller, Channing Tatum, Tom Arnold, úspešný hráč NFL Deion Sanders a moderátorka relácie Today stanice MSNBC Tamron Hallová - sa v svojej epizóde vydá s Bearom Gryllsom na akčnú výpravu do divočiny, kde musia spoločne čeliť nástrahám drsnej prírody. Každý z nich bude musieť svoju myseľ a telo využiť na sto percent, aby mohli dokončiť svoju cestu, ktorá sa začína napríklad zoskokom s padákom nad pohorím Catskill, zliezaním útesu po lane v Utahu, či odolávaním silnému vetru a prudkému dažďu v Škótsku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

WincKruspe 

všetky recenzie používateľa

Pořad nelze brát jako ostatní survival pořady. Spíš jako pozorování celebrity jak se vyrovnává se svým strachem a povídá o svém životě. Pro Beara je to spíš nudná vycházka s činnostmi, které už dělal několiksetkrát s celebritou, která se například nikdy neslaňovala, nejedla něco neobvyklého nebo se nepohybovala ve výškách. Je zajímavé sledovat, jak která slavná osobnost na překážky reaguje. Vidíte jejich dost možná přirozené já, které se jim daří v bezpečí různých talk show maskovat. Třeba Mardsen se chová jak malá holka, za to Kate Winslet byla super. Přeji si další řadu a další zajímavé osobnosti! ()

Alan_Shearer 

všetky recenzie používateľa

"Jacku, mám pocit, že letím" pronesla Kate Winslet při slaňování popředu na útesu ve Snowdonii a dole na ni čekal vysmátý Bear, kterej si pochutnal na žížalách. Celkem prdel vidět, jak si celosvětové hvězdy poraděj v divočině, ale neuškodilo by, kdyby ten prvek reality show šel trochu stranou, aspoň tedy neustálé vyjadřování svých pocitů. Jinak by mě zajímalo, jestli takovej chlap jako Bear Grylls udělal pro Kate překvápko v podobě pazourkového dilda obaleného v rybí kůži, spoutal ji spleteným lanem z trávy a pořádně ji na jejich kamenité lóži vystlané mechem zprznil. Kouknu ještě na jeden nebo dva díly. Slušný 3* ()

Reklama

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Spíše než dokument o přežití, jak jsme byly u BG zvyklý se jedná o marketingově dobře zmáknuté propagační Reality TV video na výrobky od Beara Grillse, kde je hlavním lákadlem přítomnost celebrit. Nejedná se o špatný odpočinkový seriál. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Bearovi verim, ze to iba nehra a je realne schopny prezit v divocine a skonzumovat cokolvek. To ze preziva s celebritou po boku je skvele ozivenie. Je mi jasne, ze maju scenar a prekazky, ktore prekonavaju nie su improvizovane,  ale aj tak to vobec nenudi.  Paci sa mi nenuteny pokec pri ohni s celebritou. ()

Sharlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Môžem napísať rovnaký komentár ako pri Wild Weekends. Absolútny odpad! So survivalom to nemá nič spoločné, toto je obyčajná reality show. Náučnú hodnotu to má nulovú, naopak pripadám si po zhliadnutí ešte viac sprostý. Bear sa akurát 45 minút prechádza s celebritou, ktorá rozpráva o svojom živote. V každej časti je segment, kde nastane prekážka, ktorú akože celebrita nevie zdolať, ale potom sa prekoná a zvládne to (napr. strach z výšok a podobne) pri tom hra samozrejme dramatická hudba na trojnásobnej hlasitosti. Potom nasleduje 5 minút motivačné okienko, kde mi Zac Efron rozpráva aký mal ťažký život a ako mu 2 dni s Gryllsom v mestskom parku otvorili nové rozhľady. Koncept je rovnaký ako Wild Weekends. 2 dni s celebritou, všetko pripravené scény, všetko očividne hrané, ďalšieho Beara Gryllsa už rozhodne sledovať nebudem, zmenil sa na acting bábku. Najviac ma zabili tie prestrihy a reklamy na Wallmart, kde mi Grylls hovorí, aby som si vo Walmarte kúpil nož na survival :-( Tak to dopadol... ()

Galéria (119)

Reklama

Reklama