Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh talentovanej plavkyne a jej vnútorného konfliktu s vlastným náboženským presvedčením. Martha Müllerová je učiteľka, ktorá si po negatívnych životných skúsenostiach dala predsavzatie, že sa už v rámci svojho povolania nebude natoľko intenzívne angažovať. Na svojej novej škole vo Viedni sa však čoskoro zoznámi so sedemnásťročnou študentkou Ilaydou. Dievča z asimilovanej tureckej rodiny hľadá po otcovej smrti útechu v náboženstve, to jej však neumožňuje naplno prejaviť a využiť jej plavecký talent... (STV)

(viac)

Recenzie (2)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Ukážka vlažnej nemeckej kinematografie, ale nie v celkom tragickej forme. Na to, aká je dnes téma islamu v Európe dôležitá, tam mohlo byť aj niečo viac ako problém plaviek. Pri fejsbúkovej generácii je vývoj situácie iný, ako by sa čakalo, ale aj tak ma prekvapilo príliš priamočiare a jednoduché riešenie celej situácie. ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Pekne natočená rakúsko-nemecká sladkosť. V kontexte so súčasnou politikou EU a pohľadu na krízu s prisťahovalcami z islamských zemí do Európy až naivný a príliš zjedošujúci pohľad na realitu. Herci nič moc. Dej jednoduchý, a ako Autogram poznamenal, až veľmi "priamočiari". Film vhodný pre milovníkov rosamndopilcherovských romancí. :) ()

Reklama

Galéria (20)

Reklama

Reklama