Reklama

Reklama

Komplikácie

(seriál)
Trailer
USA, 2015, 7 h (Minutáž: 42 min)

Tvorcovia:

Matt Nix

Hudba:

Jeff Russo

Hrajú:

Jessica Szohr, Beth Riesgraf, Lauren Stamile, Albert C. Bates, Jason O'Mara, Chris Chalk, Christine Horn, RonReaco Lee, Anna Enger Ritch, Matt Angel (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Dr. John Ellison pracuje ako lekár na pohotovosti predmestskej nemocnice a je unavený dennou rutinou. Jeho život sa však radikálne zmení, keď sa náhodou ocitne priamo uprostred pouličnej gangsterskej prestrelky. Podarí sa mu zastreliť jedného z útočníkov a zachrániť život postreleného černošského chlapca. Vážne zranené dieťa prevezie na chirurgiu do miestnej nemocnice. Lenže členovia gangu chcú dokončiť svoju prácu a usilujú o jeho život aj tam. John bude musieť znovu bojovať o Antoinov život. Rozhodne sa urobiť všetko, aby ho ochránil. S pomocou zdravotnej sestry Gretchen Polkovej sa mu podarí previezť chlapca do inej nemocnice a dostať ho dočasne mimo nebezpečenstva. Tým to však pre Johna nekončí, naopak, všetko sa iba začína. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

V prvním dílu krásně graduje atmosféra a seriál vypadá hodně nadějně. Bohužel v dalších dílech se to postupně naředí kupou zbytečných postav. Těm vévodí otravné scény s jeho pohlednou, avšak zcela zkokotělou manželkou, a čím dál více otravných a zbytečných vykecávaček dalších zbytečných postav. Ke konci se to trochu zlepší, ale celkový dojem to už nespraví. Mělo to mít jen 3 díly, to by bylo gut. (24%) ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama