Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavným hrdinom dobrodružného predstavenia pre celú rodinu je ľadový medveď Norm. Ľadové medvede sú obávané šelmy, majú obrovskú silu, zaplávajú až 100 km bez oddychu a dokážu, pri svojej veľkosti, bežať až rýchlosťou 40 km za hodinu. Lenže Norm na bežné medvedie normy zvysoka kašle, tulene má rád ako kamošov a k šťastiu mu stačí hlavne dostatok zábavy a nula otravných turistov na Arktíde. Teraz sa však bláznivý projektant rozhodne postaviť luxusný obchodný dom a výletné apartmány priamo na jeho ľadovom dvore. S troma zábavnými parťákmi, nezničitelnými lumíkmi, vyrazí do New Yorku, kde sa musí pokúsiť šialenému nápadu za každú cenu zabrániť. Odrazu sú aj z nich turisti. Betónová džungľa je totiž niečo celkom iné než stará dobrá Arktída. Norm sa stáva maskotom veľkej spoločnosti, ibaže čoskoro zisťuje, že to nie je len tak. Práve táto korporácia má v rukách budúci osud jeho zasneženého domova. Pre úspech tejto ľadovej výpravy bude treba získať nejakých ľudských spojencov a vo svetlách veľkomesta rozbehnúť konečne poriadnu show. Našťastie aj na nešťastie sú s ním jeho traja kamaráti - lumíky. Čo sa nepokazí samo, to si môžu pokojne pokaziť sami. Ľadová sezóna je veľkolepým a zábavným dobrodružstvom živelného medveďa, ktorý sa dostal mimo svoj živel. Ten veľký slávny New York sa voči nemu a jeho parťákom tvári spočiatku s nedôverou, ale rýchlo sa ukáže, že táto partička dokáže prelomiť ľady. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (46)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Okey... ďakujeme ti Hollywood za to, že si nám priniesol oficiálne najhorší animovaný film, ktorý sme kedy mali možnosť vidieť v kine. Možno by som mal prehodnotiť svoje F hodnotenia pre animované filmy, ktoré som za čas čo ich sledujem udelil. Tento film je proste hrúza. Vyzerá to otrasne, výkony spoza mikrofónov sú otrasné, príbeh je postavený úplne na hlavu a celé je to maximálne stupídne a hnusné. Podľa mňa ak na to rodičia zobrali svoje deti, tak si to tam odtrpeli všetci, lebo bez debaty, tu nie je ani čo povedať. Lebo ja neviem čo by som pochválil. Môžem len zopakovať, že toto je celé zle. Otrasné a lacné animácie s absolútne plytkými a nudnými pozadiami a tak neskutočne tupým príbehom s tupými momentkami, že človek len žasne. Jediné čo si tento film odo mňa zaslúži je vztýčený prostredník a odhodenie do odpadu! Nepozerajte to! Hodnotenie: F ()

megan017 

všetky recenzie používateľa

Celkem zajímavě promyšlená hlavní postava, ale zbytek obyčejný klišovitý ovar, co moc nepřekvapí. Animák mě nenadchnul, ani neurazil. Někdy je záchraný kruh těchto animáků humor, ale ani ten tu bohužel není výrazný. Ale zase to nějak drsně nesoudím, protože po animované stránce je to vydařené. Přesto jen o důvod víc, proč mám radši Pixar. ()

Reklama

LencaN 

všetky recenzie používateľa

Ach ta animace. Jako by Ledová sezóna vznikla tak před deseti lety. Jednoduché a nepřirozeně barevné. Světlým momentem byli lumíci... to jsou takové srandovní chlupaté kuličky. Trochu mi připomínali Mimoně. Bohužel s odstupem času uznávám, že i scénář je zvláštní, takový jednodušší a cílený na děti kolem 8 let (jen tipuji). Což ale není problém filmu, prostě cílovou skupinou jsou děti a dospělí by to měli sledovat jen kvůli svým ratolestem, jinak na to do kina rozhodně nechoďte. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Asi je v tom nějaká nutnost, že filmy, které se odehrávají za polárním kruhem, musejí mít ekologické poselství, které je divákům doslova otloukáno o hlavu. Tohle platí i v případě "Ledové sezóny", jejímž smyslem je, aby si lidé uvědomili, že vlastně není dobrý nápad stavět domy na ledu... Opravdu závratná myšlenka. Ale sem tam je to i trochu zábavné. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabé. Zlá animácia by mi až tak nevadila, ale dej by som aspoň nejaký privítal. Trápny pokus nahradiť Mimoňov nejakými Lumíkami nevyšiel, ani snaha o nejakú zápletku či poukázanie na problém zasahovania ľudí do ríše zvierat. Jedna jediná scéna ma pobavila (Titanic), ale od 86 minútového filmu som čakal viac než 5 sekúnd zábavy. ()

Galéria (89)

Reklama

Reklama