Reklama

Reklama

Na doraz

  • Slovensko Únos (viac)
Trailer 1

Nevinný deň v parku sa zmení na peklo, keď sa Karla (Halle Berry) na sekundu otočí, aby vybavila telefonát s právnikom. V zápätí vidí, ako jej 6-ročného syna Frankieho (Sage Correa) vlečú do auta dvaja cudzí ľudia a veľkou rýchlosťou unikajú preč. Bez pomoci a s takmer prázdnou nádržou je nútená prenasledovať únoscov svojho syna sama. V tejto divokej naháňačke sa musí spoliehať len na vlastné inštinkty, ak chce ešte niekedy svojho syna vidieť. Riskuje všetko a nezastaví sa pred ničím. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (198)

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Kidnap pumpuje adrenalín od začiatku do konca. Dramaticky vystihnuté boli hlavne automobilové naháňačky a vhodný bol aj výber záporákov, teda únoscov, už nesympatickejších ľudí vybrať naozaj nemohli. Nesmiem zabudnúť na Halle Berry, ktorá bola v hlavnej úlohe ako ryba vo vode. Čakala som, že tento počin bude ako cez kopirák odkukané The Call, keďže išlo o rovnaký námet, rovnakú herečku, ale čuduj sa svete, bolo to iné a dokázalo to nadmieru zaujať. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Akčná napínavá jednohubka, ktorá ma náramne jednorázovo potešila. Všetko sa odohráva viac menej v priamom prenose, na čo nie je našťastie nijako explicitne upozorňované, ale vysvetľuje to napríklad chovanie postáv, ktoré musia reagovať na situáciu v zlomku sekundy a kritizovať, že robia niečo nelogicky z gauča a po premyslení si, že čo by som robil ja, nemá príliš zmysel. Podstatné je, že film od únosu nepustí až do nie príliš zvládnutého konca, ale tak aspoň sa nenaplnila jedna moja varianta rozriešenia zápletky, ktorá by celý film potopila. Toto je typ filmu, aký všetci kritici zvozia, pretože ani neviem prečo... Mne sa páčil okrem podobne ladeného Duelu aj kritizovaný Mostowov Únos, takže tento road-chase sub-subžáner je pre mňa na neskorý večer s vypnutým mozgom ako stvorený. Celé je to o napätí a v tomto zmysle aj film percentuálne hodnotím. Škoda, že neboli na diaľnici nablízku Semir a Jan, nebola by na to Halle sama... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hysterické, amatérske, plné nepravdepodobných situácií a chýbajúcich logických motívov, a to dieťa by som ani nezachraňoval. Halle Berry dokáže behať rovnako rýchlo, ak nie rýchlejšie ako klasický športiak, pričom medzitým sa rozpráva sama so sebou v štýle schizofrenik. No a keď dôjde k búračkám, zrazeniu niekoľkých ľudí a rôznym kriminálnym činom, tak za celú dobu ani jeden fízel nikde nie je, ani nikto políciu nezavolal, ani nikam neprišli, len sedeli v kancli, pili kávu a na nástenku si lepili nevyriešené prípady. Do vetra vystrčené tesáky pobehujúcej Halle Berry boli jediným osviežujúcim komediálnym prvkom v hlúpom filme, ktorý vo svojom žánri ale komédia napísané nemá. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

S logikou je film opravdu na štíru,už situace z první dvacetiminutovky jsou na přezdržku,ale i celkově film působí dost neherecky.Ale když vypnete(a to myslim úplně,a nevzpomenete si na jinej podobnej a lepší film)tak film je ke koukání.,a ta závěrečná topící scéna,kdy ta masařka(a to doslova),plave jak přefouklá šprcka je slušná.Za dramatičnost,a hlavně akceleraci dávám 60%. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Súvisiace novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (viac)

Reklama

Reklama