Reklama

Reklama

Na doraz

  • Slovensko Únos (viac)
Trailer 3

Nevinný deň v parku sa zmení na peklo, keď sa Karla (Halle Berry) na sekundu otočí, aby vybavila telefonát s právnikom. V zápätí vidí, ako jej 6-ročného syna Frankieho (Sage Correa) vlečú do auta dvaja cudzí ľudia a veľkou rýchlosťou unikajú preč. Bez pomoci a s takmer prázdnou nádržou je nútená prenasledovať únoscov svojho syna sama. V tejto divokej naháňačke sa musí spoliehať len na vlastné inštinkty, ak chce ešte niekedy svojho syna vidieť. Riskuje všetko a nezastaví sa pred ničím. (Continental film)

(viac)

Diskusia

stanod

stanod (hodnotenie, recenzie)

Neviem ci som to prespal ale nevsimli ste si niekto kam sa podel ten pes?

Japam

Japam (hodnotenie, recenzie)

Neskutečná pitomost, debilní scénář, blbě natočený, k uzoufání a k nasrání. Bobuli dávám jednu hvězdu za celoživotní filmový "zásluhy". Takže VPZ - Viděl sem, Přežil sem, snad Zapomenu.

Narcis

Narcis (hodnotenie, recenzie)

Dobrej dramatickej filmek - sledoval jsem to celý bez hnutí - vzdáleně mi to připomínalo Únos s Kurtem Russelem ... 

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnotenie, recenzie)

WeeLass

Zrejme z obáv, že by z toho dna padla stánka ... Lebo toto je viac než zlé. Jedna "jagavá" za tragickú smrť policajta na motorke, ktorý si to vzhľadom k tragickej kvalite filmu, vôbec ale vôbec nezaslúžil ...

Wancohoff

Wancohoff (hodnotenie, recenzie)

sice sa tam stale daco deje, ale na to co sa deje sa tazko pozera...  Halle  sa za volantom rozprava sama so sebou, pripadne s bohom, pusti volant a natahuje ruky ako zombie... (nie raz !)  a kamera je  bud v aute na jej ksicht alebo na auto z dialky kde ani nevidno ci je v aute ona... podla mna slabe , a teda na urovni the Call...

Súvisiace novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (viac)

Reklama

Reklama