Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurora Palace (Lacy Marie Meyer) je majiteľkou kina, kde sa pred časom pri premiére filmu o vraždiacom choromyseľnom klaunovi odohrala tragédia. Do sály vtrhol muž maskovaný ako klaun a začal systematicky vyvražďovať vydesené publikum. O rok neskôr sa Aurora rozhodla kino opätovne otvoriť. Nebolo by však lepšie nechať to miesto hrôzy na pokoji? (beso74)

(viac)

Recenzie (5)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý sám nevie čím chce byť, či hororom o vraždiacom klaunovi, alebo filmom s posolstvom, riešiaci problém násilia a rozšírenej držby strelných zbraní v USA. Výsledkom je zmätená koláž utápajúca sa vo flasbackoch a hemžiaca sa klaunami. Mimochodom, klaun stojací v pentagrame a s celkom hrozivou maskou je len jeden jediný, ten na plagáte... ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych aspon jednou vidět nebezpečný horror s klaunem zatím sem na něho nenarazil a to přitom klauni dokážou dost vyděsit. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Joker's Wild“ skutečně není velkou peckou, nezachrání to ani Eric Roberts, který si pro sebe vzal relativně dost prostoru, i když svůj part celkem snadno mohl stihnout za hodinku dvě. Děj je průhledný jako stokrát prané slipy a dialogy jsou nejspíš improvizované nebo napsané v pauze na záchod. I tak je ale na film lepší nekoukat, než mu věnovat pár minut a rovnou ho odsoudit. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Meno hlavnej postavy (Aurora Palace) je inšpirované mestom Aurora v Colorade, kde sa 20.7.2012 pri premietaní filmu The Dark Knight Rises odohral podobný masaker, ako na začiatku tohoto filmu. (beso74)

Reklama

Reklama