Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1840, sukničkár don Diego Vega (George Hamilton) je prinútený okolnosťami (žiarlivými manželmi) opustiť Španielsko a vydáva sa do svojho rodného domu v Los Angels. Po príchode zisťuje, že jeho otec sa nešťastnou náhodou zabil pri páde z koňa a nasťahuje sa do starého rodinného sídla. Žije sa mu dobre, po starom, v meste je totiž el Alcade jeho priateľ z detstva Esteban (Ron Liebman). Čoskoro však zistí, že jeho otec nebol tým kým sa zdal, a síce že pod rúškom noci ako legendárny hrdina el Zorro bránil záujmy utláčaných roľníkov. Diego sa rozhodne vziať kostým Zorra na maškarný ples k Estabanovi, avšak cestou stretne nemilosrdného vyberača daní ako pácha neprávosť na chudobnom roľníkovi a v kostýme sa chopí šance a pomôže mu. Diego váha či má nasledovať otcove šľapaje, ale čoskoro do mesta príde krásna Charlotte Taylor WIlsonová (Lauren Hutton), ktorá zasvätila život pomáhaniu chudobným a Diego zrazu neváha ani sekundu... (Jiu)

(viac)

Recenzie (9)

v.indruchova 

všetky recenzie používateľa

Tuto věc si nepamatuji z dřívějška. Sehnala jsem to jen natočené z televize na VHS na ulozto. Pro ty, co něco takového nepamatují, je to ve špatné kvalitě, kdy navrchu obrazovky zůstává stále skákající pruh. No, uplně moje dětství XD A to jen slovensky, není to hold hollywood biják. Je to taková poťouchlá komedie. Očekávej průměrnost a dostaneš ji. Tedy nejsem pak zklamána. Hlavní hrdina je slizoun a vůbec né přitažlivý zorro, jeho objekt zajimu Blond revolucionářka je přitažlivá. Celou grotesku nebo spíš frašku rozpulzuje teplý bratr Diega Esteban. No, kdy jste naposledy viděli dvojitého zorra a to v jedné verzi jako Gej. Gej blejd XD Horúca žepel. Ohnivá čepel, už to chápu XD je to takové najivní z té doby. A žádné opravdové násilí. Taková pohodovka na neděli. I pro děti. ()

Reklama

Piper 

všetky recenzie používateľa

Skvelý humor, je to komédia ako má byť, žiadne primitívnosti a blbé nadávky ako v novodobých príšerných komédiách kde sú rozhovory plné primitívnych a odporných tém a nepovedia dokopy nič. Skvelé kostýmy, výborný slovenský dabing čo je naozaj ojedinelé :D ale každopádne výborné pre zábavu rodiny. George Hamilton pritom do každej scény prináša taký humor a charizmu ktorá je neprehliadnuteľná. Pre mňa je to klasika ktorú som videla najmenej 100x od mojich 10tich rokov a stále je to pre mňa Top-ka. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama