Reklama

Reklama

Nicky, Ricky, Dicky a Dawn

(seriál)
  • Česko Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (viac)
Trailer
USA, (2014–2018), 32 h 4 min (Minutáž: 22–45 min)

Kamera:

John Simmons

Hudba:

Scott Clausen

Hrajú:

Lizzy Greene, Casey Simpson, Aidan Gallagher, Allison Munn, Brian Stepanek, Mace Coronel, Andrew Bowen, Jada Facer, Mircea Monroe, Olivia Sanabia (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(82)

Obsahy(1)

Desaťročné štvorčatá s priečnymi povahami sa často o všetkom hádajú, no keď ide do tuhého, spoja sily a dostanú sa z každej problémovej situácie. (SkyShowtime)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Spočiatku nádejné televízne stanice po dobe obsadili nepoučné, nevtipné a nedobré seriály určené pre maloletých divákov. Vrchol odpadovej americkej teen seriálovej scény.. ()

Reklama

Jean_Calid 

všetky recenzie používateľa

Jak to popsat a to slušně. Seriál je slátanina, která svým "humorem" nemůže oslovit dětského diváka v Evropě. Děti na to nevěřícně koukají a neví, zda se mají smát a brečet. Rodiče konsternovaně stojí u televize, kolem které se chystali jen projít, a říkají si, proč je to taková nemožná ptákovina... ()

Ivoshek odpad!

všetky recenzie používateľa

Neni to vtipný, děti jsou toporný, dialogy debilní, herectví jak o zlatou tělku. Ale buďme fér, Alison Munn je pěkná. ()

Vlad 

všetky recenzie používateľa

Velmi jednoducha zabava (ako cela ta ostatna produkcia na jedno kopyto z dielne disneychannel/nickelodeon). Mojmu synovi (8r) sa to sice nesmierne paci, ale ten sa bavi aj na reklame na cikajuceho plysoveho psa. V porovnani so stale slabsou konkurenciou to ale na 2* urcite ma, kedze sledovanie, resp. neumyselne vnimanie tohto serialu je mozne aj u dospeleho divaka. ()

Galéria (78)

Reklama

Reklama