Reklama

Reklama

VOD (1)

Tínedžerka Jerrica (Aubrey Peeplesová) vedie celkom obyčajný život v typickom americkom malomeste a sníva, že jedného dňa dobyje svojou hudbou pódiá celého sveta. Svoje vlastné piesne spieva pod umeleckým menom Jem, ale zatiaľ nemá odvahu vystupovať verejne. Po otcovej smrti Jerrica žije so svojou sestrou Kimber (Stefanie Scottová), dvomi adoptívnymi sestrami, Shanou (Aurora Perrineauová) a Ajou (Hayley Kiyoková), a tiež s tetou Bailey (Molly Ringwaldová). Keď štyri dievčatá, ktoré hrajú na všetky hudobné nástroje, sa rozhodnú nakrútiť domáce video pre zábavu, Jem vyberie jednu zo svojich vlastných piesní. Kimber, ktorá neustále povzbudzuje sestru Jerricu, aby neskrývala svoj talent pred svetom, zverejní rodinný videoklip na internete. Jem z toho nie je nadšená, ale video sa cez noc stane svetovým hitom a zmení život všetkým štyrom súrodencom. Úspešná hudobná producentka Erica Raymondová (Juliette Lewisová) pozve sestry na skúšku a ponúkne im nahrávaciu zmluvu. Jem, Kimber, Shana a Aja vytvoria skupinu "Jem a hologramy" a odletia do Los Angeles, aby svojou hudbou dobyli svet. Celkom nečakane tam prežijú ďalšie dobrodružstvo. Pred smrťou zanechal otec svojim dcéram Jem a Kimber šifrovanú správu. Najprv ju musia nájsť, a ak sú už dostatočne vyspelé, potom pochopiť ukryté pokyny. Kým sestry hľadajú mysteriózny odkaz a lúštia tajomstvá, ktoré im zanechal otec, Jem sa pokúša skladať čo najkrajšiu hudbu. Jem napokon pochopí, že kľúčový význam v jej tvorbe hrá vlastná rodina a dôležití sú tiež dobrí priatelia. A vysnívaný životný cieľ dosiahne len tak, že bude počúvať svoj vlastný vnútorný hlas a vydá sa cestou, ktorú je našepká. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Ve filmu se v malé roli objevila zpěvačka Kesha jako Pizzazz v scéně po titulcích. (hansel97)
  • Erica Raymond (Juliette Lewis) je ženskou verzí úhlavního nepřítele Jem z původního seriálu Jem! (od r. 1985). Ten se jmenoval Eric Raymond. (hansel97)
  • Film měl původně být animovaný stejně jako původní seriál Jem! (od r. 1985) . (hansel97)
  • Film byl z amerických stažen po dvou týdnech, poté co nevydělal ani polovinu ze svého rozpočtu, který činil 5 milionů dolarů. Zisk filmu činil pouhé 2,1 milionu dolarů. (hansel97)
  • Ve filmu si v cameo rolích zahrály Samantha Newark a Britta Phillips, které v původním seriálu Jem! (od r. 1985) propůjčily své hlasy tenkrát animovaným postavám. (hansel97)

Súvisiace novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (viac)

Reklama

Reklama