Reklama

Reklama

Mimoni 2: Zloduch prichádza

  • Česko Mimoni 2: Padouch přichází (viac)
Trailer 7

Obsahy(1)

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným dvanásťročným chlapcom, ktorý o tejto  kariére sníva zatiaľ len vo svojej spálni. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu úplných Mimoňov (starí známi Kevin, Stuarta, Bob a nováčik Otto- Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč, a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchov brloh, skonštruuje svoju prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu. Cieľom tejto akcie je stať sa členom Šialenej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Šialenej šestke však vôbec nedopadne dobre a  namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa naopak päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Našťastie má nových nerozlučných priateľov, ktorí ho nikdy nenechajú v ,,kaši,,. Pod vedením Majsterky Chow začnú cvičiť kung-fu, pretože nad Šialenou šestkou sa nedá len tak ľahko zvíťaziť. (CinemArt SK)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (viac)

Reklama

Reklama