Reklama

Reklama

Mimoni 2: Zloduch prichádza

  • Česko Mimoni 2: Padouch přichází (viac)
Trailer 12

Obsahy(1)

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným dvanásťročným chlapcom, ktorý o tejto  kariére sníva zatiaľ len vo svojej spálni. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu úplných Mimoňov (starí známi Kevin, Stuarta, Bob a nováčik Otto- Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč, a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchov brloh, skonštruuje svoju prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu. Cieľom tejto akcie je stať sa členom Šialenej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Šialenej šestke však vôbec nedopadne dobre a  namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa naopak päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Našťastie má nových nerozlučných priateľov, ktorí ho nikdy nenechajú v ,,kaši,,. Pod vedením Majsterky Chow začnú cvičiť kung-fu, pretože nad Šialenou šestkou sa nedá len tak ľahko zvíťaziť. (CinemArt SK)

(viac)

Galéria (25)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (viac)

Reklama

Reklama