Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavný program Chart Show predstaví divákom rebríček najúspešnejších slovenských i zahraničných hitov. V každom z nás vyvolávajú pesničky rôzne spomienky, či už na životné radosti alebo strasti. Moderátorka Adela Banášová spolu s hviezdnymi hosťami pripomenie dobu, v ktorej jednotlivé songy bodovali. Rebríček najúspešnejších hitov vyberal tím producentov na čele s hudobným expertom Jurajom Čurným, ktorý bude aj priamo v štúdiu dopĺňať moderátorku.
Pesničky sa vyberali podľa štyroch základných kritérií. Či bola pieseň naozaj hitom, či znamenala pre daného interpreta veľký kariérny posun, či bola úspešná v rebríčkoch predajnosti a tiež či spĺňa kritérium tzv. dlhovekosti, skrátka či je aj po rokoch stále populárna.

1. časť: Česko-Slovenské hity
2. časť: Párty hity
3. časť: Piesne o láske
4. časť: Hudobné úlety
5. časť: Najhranejšie rodinné kapely
6. časť: Československé filmové hity
7. časť: Rockové ťaháky
8. časť: Najlepšie coververzie
9. časť: Hity 80-tych rokov
10. časť: Svadobné vypaľováky
11. časť: Športové hity
12. časť: Najslávnejšie duety
13. časť: Letné hity
14. časť: Bláznivé hitovky
15. časť: Rockové balady
16. časť: Vianočné hity
17. časť: Tanečné hity
18. časť: Hity filmového plátna
19. časť: Najvrúcnejšie vyznania
20. časť: Jednohitovky
21. časť: Piesne o menách
22. časť: Dievčenské a chlapčenské kapely
23. časť: Hity 90tych rokov
24. časť: Hviezdy nového milénia
25. časť: Najväčšie šlágre
26. časť: Kontroverzné hity
27. časť: Hity okolo sveta
28. časť: Rockové legendy
29. časť: Muzikálové hity
30. časť: Prázdninové hity
31. časť: Popové hymny
32. časť: Motivačné piesne
33. časť: Hity 70-tych rokov
34. časť: Hudobné spolupráce
35. časť: Latino hity
36. časť: Piesne do neba
37. časť: Rebeli v hudbe
38. časť: Kalendárové hity
39. časť: Festivalové esá
40. časť: Hity slávnych rockeriek
41. časť: Vianočné hity 2
42. časť: Hity dobrej zábavy
43. časť: Hity 60-tych rokov
44. časť: Neanglické hity
45. časť: Klavírne hity
46. časť: Hity roku 2007
47. časť: Country a folkové hity
48. časť: Najlepšie videoklipy
49. časť: Venované ženám
50. časť: Najväčšie koncertné hviezdy
51. časť: Slovenské národné hity
52. časť: Skladby o počasí
53. časť: Hity o móde
54. časť: Herci a speváci
55. časť: Najkrajšie charitatívne pisene
56. časť: Hity detských hviezd
57. časť: Hity z východu (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (72)

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od iných užívateľov som videl viac ako ten prvý diel s československými hitmi. Samotný nápad s rebríčkom, ktoré piesne sú v danom žánri top 15 naj, nie je vyložene zlý. Lenže to by musela Markíza pozvať ako hosťov odborníkov na hudbu, a nie nejaké celebrity z horných 10000. Ich komentáre k samotnej hudbe, ktoré odzneli počas samotných piesní, ma nielenže nezaujímali, ale vyložene mi vadili. Ani sa nevedeli k danej piesni vyjadriť, len tam povedali, že kde prvý raz pieseň počuli, nejaké „pikošky“ z ich života, doplnené akože vtipnými animáciami. Aspoň že tam dali nejaké zaujímavosti do lišty pod videoklipom. Asi tri z piesní, odohrali interpreti v štúdiu osobne. Síce neviem, kto vytvára samotný rebríček, ale niekedy sa naozaj čudujem, ktoré piesne sa dostanú do top 15. Buď som ich počul po prvý raz, alebo ich osobne nepovažujem za dobré, ale je to len môj subjektívny pocit. Niekto iný zas môže s rebríčkom súhlasiť, ja mu to brať nebudem. Ale ak si budem chcieť ja vypočuť nejakú hudbu, tak potom na Youtube alebo na rádiu, ale rozhodne nie v tejto šou, kde mimochodom nie sú tie piesne úplné, ale skrátené do cca dvoch minút, okrem tých, ktoré interpreti predniesli osobne. ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Odpad tomuto pořadu nedávám jen z toho důvodu, že tam občas (skutečně) zazní skvělá písnička, která utvářela naše životní styly a častokrát v nás evokuje vzpomínky na nějakou životní událost či období. Jinak je to jen o trapném žvatlání a nemístných komentářích. V podstatě vypouštění nezajímavých názorů na to či ono od lidí, kteří pro mnohé znamenají jen málo, nebo se při vyslovení jejich jména osypou. Neskutečné utrpení. Nedoporučuji! 15% ()

Reklama

sahier odpad!

všetky recenzie používateľa

Preboha , i keď sa pri všetkom úsilí vyhýbam program vysielaným na Markíze ,Joj a podobne ladených akože tv, stane sa občas čo sa nemá stať....to sa stalo i pri vzhliadnutí ( omylom prepnutom) tohto " diela" -najviac ma dostala relácia a fantázia o tom či je SK rocková krajina . To snáď mohol skonštatovať len ktosi po podaní psychotronných látok. SK by som nazvala najslušnejšie odpadovým kanálom všetkých popových sračiek aké tento svet uzrel. Okolo rocku chodil ktosi občas akoby omylom -aj to toho najmäkšieho a najsladšieho aký som kedy počula. Fantázia , že o tom filozovali taký čo síce dnes sú tu velmi populárnymi ,ja ich väčšinu ani neregistrujem ,ale veľa toho nepočuli ,alebo si zapchali pri rocku uši ,alebo nechcú skutočne nazvať pravým menom Limonádového Joa v podaní music na SK. ()

eSakk odpad!

všetky recenzie používateľa

Největší sračka za dlouhou dobu. Už sem si myslel, že větší hovna ta týhle stanici prostě vysílat nelze, ale po tomhle ultrahovnu měním názor. Tv Nova má nekonečnou zásobu sraček!!!!! Humor na levelu dítěte a místo toho, aby tam tu písničku nechali zahrát, tak do toho melou nezajímávý sračky, který nikoho nezajímaj. Ještě, že na televizi nekoukám a viděl jsem to omylem na oslavě.... ()

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Názorná ukážka toho, ako sa z hovna dá bič upliesť.Alebo ako z pár starých hitov urobiť 57 dvojhodinoviek, kde si zarobia všetci kamaráti. To je už asi 1587 relácia, kde si nejakí idioti sadnú, tliachajú dve na tri, rozprávajú staré zážitky a pomedzi to sa pustí 30 sekúnd hudby, len sa to vždy ináč volá. Ani Adela to nezachráni. Fuj, hnus. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama