Reklama

Reklama

Stratení v Karibiku

  • USA Extortion
Trailer

Americký kardiochirurg Kevin Riley (Eion Baily) sa rozhodne odísť s rodinkou na dovolenku do Karibiku. Po prílete a ubytovaní sa zdá, že prišli na dovolenku snov. Jeho malý syn sa chce previesť na vodnom skútri, požičovňa pri hoteli má však všetko požičané, a tak si Kevin prenajme na pár hodín obyčajný motorový čln len s kanistrom benzínu od miestneho rybára. Rodinka vyjde na more, a keď už sa chce Kevin vrátiť, objaví sa na obzore ostrov. Otec sa nechá synčekom prehovoriť, aby ostrov preskúmali. Ostrov je neveľký, s vegetáciou, ale pustý. Po krátkom prieskume sa chcú vrátiť, ale motor na člne nechce naskočiť. Na ostrove musia prenocovať. Ostrov sa tak zrazu stáva smrteľnou pascou a pomoc, ale aj nebezpečenstvo, môže prísť jedine z mora... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (57)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Popredu sa ospravedlňujem, a hneď v úvode oznamujem čitateľom mojich nezmyslov, že sa v komentári nachádza množstvo "bojlerov". Tak poďme nato, lebo nemám čas, no sprzniť túto americkú kokotinu, pri ktorej sa mi rozum pozastavoval hneď od úvodu, to si rozhodne nenechám zájsť chuť. Boha jeho, ani neviem kde začať, čo sa mi v hlave honí toľko nezmyslov. Každopádne, snáď zo seba neurobím až takého dilina, ako môj spolužiak zo ZéEšky, ktorý na matematickej olympiáde, začal od nervozity recitovať "Mor Ho!". Zobrať čln od "známeho", nechať sa vydierať 5 kilovým, vyudeným pstruhom, následne sa ním nechať vláčiť po bankách ako posledná socka, pričom s postavou pripomínajúcou tieň, by po facke dostal pruh, vstúpiť do nemocnice, kde disponujú programom jak zo 78´, z ktorého sa človek ihneď všetko dozvie, z pripútaného lôžka újsť žandárom, je natoľko zručný, že nevie opraviť ani kosačku (inak to neviem ani JA (!), žiadna hanba chlapi !!), ledva riadiť totálne rozpadnutý, 100 rokov starý čln, do ktorého ho následne zavrú, nevedieť sa dostať von, pritom dvere by nevydržali nápor ani jemne podkuráženého asociála, následne však naštartovať namakaný, čo namakaný, KURVA namakaný, najmodernejší čln, a zdrhnúť ako "Bond, James Bond", toto všetko by som ešte ako tak prekúsol. Ale, že sadne do autobusu, jedného z trilióna, a tam narazí na ďalšiu "čmuhu", ktorá mu polomŕtva (!!!), po zrazení Liazkou riadenou Otikom z "Vesničko má středisková" ukáže cestu, tak kurva, na toto musí mať niekto naozaj silný žalúdok. Za mňa šťastie, že pri sebe nosím krabičku "Febicholu", za Vás klobúk dolu, že Vám toto hlava pobrala ... ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

POZOR SPOILERY Survival část na ostrově až po první pokus o návrat na ostrov s "vyděračem" je skvělá svojí zápletkou i atmosférou. Jak se však děj přesune do města a hlavní hrdina rozjíždí svoje vlastní pátrání, nadšení znatelně opadne. Náhod a zvratů je až příliš (vrcholem je Jorge ve stejnym autobusu) a z obyčejnýho doktora se místama stává "profesionální" uprchlík před zákonem. I přesto je ale třeba uznat, že se s čím dál více blížícím finále člověk vlastně nenudí. S reálnějšíma "městkejma" scénama a tragičtějšim závěrem (co kdyby záchrana v podobě helikoptéry vůbec nepřišla nebo by přišla pro některý až příliš pozdě?) bych se čtvrtou hvězdou vůbec neotálel. Nicméně i tři silnější hvězdy jsou na tenhle režisérskej i scénáristickej debut pěknej výsledek, zaslouženej jistou filmařinou, srkomnym ale sympatickym castingem a perfektní atmosférou v první části. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Přetažená stopáž nutí člověka občas přemýšlet, což celku příliš neprospívá, protože těch nelogičností a náhod je tu až příliš, o naivitě a předvídatelnosti ani nemluvě. A to je škoda, protože když se film nadechne a přidá na obrátkách, je se na co dívat a špatné to nebylo ani ze strany herců. Za jedno kouknutí to asi i stojí, ale celkově je to z mého pohledu sice slušně natočená, ale jinak snadno zapomenutelná rutina. 50% ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľná blbosť. Čo sa vo filme všetci zbláznili? Pri pozeraní filmu som si pokladal túto otázku. Najprv som si hovoril, že otec ktorý zoberie rodinu na otvorené more v polorozbitom člne a ešte k tomu bez vody musí byť imbecil. Ale nie všetci sú vo filme imbecili. Čo sa potom deje je neuveriteľná hovadina. 1/10 ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Mám z toho poněkud rozpačité dojmy. Phil Volken nám na jednu stranu nabídne opravdu nádhernou lokaci – prostředí bylo vážně úchvatné, příběh taky nebyl špatný, ale dá se tu skutečně narazit hned na několik nelogických situací, při kterých nezbývá nic jiného, než se tomu zasmát. Hlavní hrdina a jeho rodina se dostanou do opravdu svízelné situace, ve které bych se rozhodně ocitnout nechtěl – zvláště když natrefíte na nehodné hochy – nicméně kupříkladu scéna v nemocnici s policajty byla nevěrohodná, až z toho boleli oči – avšak taková scéna v chatrči rybáře měla grády. I tak si to ovšem průměrné ohodnocení určitě zaslouží… ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama