Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia dvanásťročných priateliek zo školy sa stretáva v dome jednej z nich. Matka Alex (Chloë Sevigny) ich nechá v obrovskom dome osamotené, pretože si myslí, že dievčatá sú už dosť zodpovedné a že ona môže v pokoji odcestovať. Pre dievčatá sa začína parádna párty a keďže sú závislé na svojich mobiloch, musia všetky svoje zážitky zdieľať na sociálnych sieťach. Zábava sa však po malej chvíli končí a dievčatá sa začnú vzájomne šikanovať. Jedno z dievčat to s urážkami preženie, a tak ju ostatné dievčatá prinútia odísť. Po malej chvíli sa však na sociálnych sieťach začnú objavovať fotky dievčat v dome a ony zistia, že okolo domu sa pohybuje niekto cudzí. Situácia sa ešte zhorší, keď za dievčatami príde rozzúrený otec Sam a oznámi im, že sa stratila. Začína sa noc, na ktorú dievčatá nikdy nezabudnú, a rovnako na ňu nezabudne celý svet, lebo všetky zábery sú dokumentované na sociálnych sieťach. A počet lajkov stále narastá... (Marceloo)

(viac)

Recenzie (10)

larelay odpad!

všetky recenzie používateľa

dementnejsi film som davno nevidela. davam sama sebe "like", ze som to vobec dopozerala do konca, lebo toto teda bolo naozaj nieco. bohuzial v tom negativnom zmysle. spracovanie, scenar, postavy, vsetko bolo absurdne, dokonca si dovolim tvrdit, ze az blbe a na smiech. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mňa veľmi tie horory na tému šikana, kyberšikana či internet a neviem aké médiá veľmi nebavia. Je to síce lepšie ako priblbý "Unfriended", ale myšlienka filmu mi bola tradične ukradnutá, zatiaľ čo atmosférka či zobrazovanie násilia šli úplne na vedľajšiu koľaj. Spočiatku som mal pocit, že sledujem pedofilnú kravinu, neskôr z toho bola vyvražďovačka, ale čo z toho, keď ten horor nebol ani nechutný a ani desivý. Po vizuálnej stránke to bolo zvládnuté slušne (zimná krajina a lesy bol od režisérky dobrý nápad) a mladé herečky to zvládli taktiež solídne. Akurát že napriek peknému názvu o žiadny horor nejde, skôr o drámu, o ktorej sa možno dá filozofovať aj dlhé hodiny... ale pre mňa skutek utek. JASM bude (asi) spokojný :-D, mňa to minulo oblúkom... ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia dvanásťročných priateliek zo školy sa stretáva v dome jednej z nich. Matka Alex (Chloë Sevigny) ich nechá v obrovskom dome osamotené, pretože si myslí, že dievčatá sú už dosť zodpovedné a ona môže v pokoji odcestovať. Pre dievčatá sa začína parádna párty a keďže sú závislé na svojich mobiloch, musia všetky svoje zážitky zdielať na sociálnych sieťach. Zábava sa však po malej chvíli končí a dievčatá sa začnú vzájomne šikanovať. Jedno z dievčat to s urážkami preženie, a tak ju ostatné dievčatá prinútia odísť. Po malej chvíli sa však na sociálnych sieťach začnú objavovať fotky dievčat v dome a oni zistia, že okolo domu sa pohybuje niekto cudzí. Situácia sa ešte zhorší, keď za dievčatami príde rozzúrený otec Sam a oznami im, že sa stratila. Začína sa noc na ktorú dievčatá nikdy nezabudnú a rovnako na ňu nezabudne celý svet. A to preto, lebo všetky zábery sú dokumentované na sociálnych sieťach. A počet likeov stále narastá... - Spolu s The Hive a Hellions najdivnejší horor tohto roku. Divím sa že sa pod to podpísalo IFC Midnight. Napísať komentár je pre mňa fakt náročné, pretože tu sú úplne nepochopitelné twisty v úplne nepochopitelných sekvenciách. Teda aspoň pre mňa. Základná myšlienka by mohla znieť jednoducho, pretože proste mala ukázať, ako to medzi dnešnou mládežou chodí. To bol ale úplný základ a to, čo sa naň začalo neskôr namotávať viedlo do úplnej záhuby. Podla prvého dojmu to vyzeralo ako Slasher. Po malej chvíli sa to však zmenilo na strašne divnú párty malých dievčat, ktorá trvala nasledujúcu hodinu a celý #Horror úplne zbytočne rozbila. V závere sa napätie začalo poriadne stupňovať, aby koniec len potvrdil totálnu nezmyselnosť celého hororu. Objavila sa tu Chloë Sevigny, ktorá vyzerá perfektne a kvôli American Horror Story ju teraz vídam každý deň, ale napriek jej kráse si myslím, že je dosť zlá herečka. K ostatnému obsadeniu sa nevyjadrujem, pretože splnilo účel, ktorý malo za úlohu. Velmi sa mi páčil exteriér aj interiér #Horroru. Sychravé lesy boli velmi pekné a obrovský presklený dom plný zvláštneho umenia bol vyhovujúci. #Horror ma mierne sklamal, pretože podla názvu som mal väčšie očakávania. + herečka z American Horror Story: Hotel ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„#Horror“ je filmem, který se snaží útočit na mladé, snaží se je ukázat ve špatném světle, ale ani se mu to moc nedaří. Celkově je to spíše taková slátanina, která není pořádně ukotvena a které se nedaří využít potenciál, který zde rozhodně je. Nakonec už je to jen laciná vyvražďovačka, která si myslí, že je chytrá. Bohužel film sám sebe – a tvůrci sami sebe – oklamal a chytré to opravdu není. ()

haluska11 odpad!

všetky recenzie používateľa

literárně asi nejhorší film posledních 10 let. když člověk vidí tak špatné hodnocení, řekne si, že to možná bude tak špatné, až to bude dobré - ale ne. je to absolutní šílenost. banda malých holek se kyberšikanuje, jedna z nich je psycho sériová vrahyně (asi?), přičemž jednou za čas tam jako pokus zabít epileptika problesknou extrémně barevné vizuály s emojis. dialogy na sebe nijak moc nenavazují, děcka se tam furt navzájem urážejí, herecké výkony jsou totálně mimo a máte pocit, že to snad nikdy neskončí. postavit film na dětských hercích a message "bububu, technologie špatné" je tak dementní, až je to geniální...až na to, že vůbec. ()

Alaitos 

všetky recenzie používateľa

Pipiny si zavřou telefony do trezoru, aby byly odříznuté od veškeré komunikace s okolním světem. Najednou se však začnou dít divné věci a když se to všechno začíná pěkně zvrtávat, tak jedna z nich najde funkční telefon v autě u svého čerstvě vykuchaného otce. Co udělá? Zavolá samozřejmě mamince, a když ji to dotyčná nezvedne, telefon nechává na místě a jde pryč. Telefonát na policii by to totiž vyřešil obratem a to bychom přišli o další půlhodinu sledování počínání hysterických debilek. Ještě, že z nich většina natáhla brka, za což dávám jednu hvězdu. ()

Dalajlada 

všetky recenzie používateľa

Při pohledu za scénu tohoto snímku a uvědomění si pointy, člověka až zamrazí. Kupodivu totiž zjistí čemu jsou naše děti vlastně vystaveny. Jenže kariéra a pohodlí je jednodušší, než se o děti starat a zajímat. ()

Reklama

Reklama