Reklama

Reklama

Francúzska situačná komédia o nedozerných dôsledkoch náhody. Elisabeth sa chce zbaviť starého nábytku, a dá ho do pivnice. Na radu svojich priateľov sa rozhodne kúpiť obal na jeho zakrytie, ale ďalšie priateľské rady ohľadne tej istej veci majú zvláštny vplyv na život každého z nich. Obzvlášť na Elisabeth, ktorej paranoja narastá každým dňom, na Sophie, ktorá je hysterická, Franka, ktorý je bulimik, Marie, ktorá je psychofrigidná a na Oliviera posadnutého sexom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (10)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Aquarius to vcelku vystihol. Príjemná konverzačná komédia nespeje k žiadnemu cieľu, zato však pobaví skvelými manželskými "rozhovormi", ktoré očividne nepripomínajú Woodyho Allena iba mne. A Nathalie Baye je opäť bezchybná. ()

Reklama

MiCM 

všetky recenzie používateľa

To je zas jednou fakt dobrý film.. Tak chytré a zajímavé konverzace..to asi jinde než ve francouzských filmech nenajdete.. Tohle určitě stojí za shlédnutí. ()

Aquarius 

všetky recenzie používateľa

To čo spočiatku vyzerá ako príjemná Allenovka na francúzky spôsob sa postupne prelúpne v nudné nezmyselné kecanie o ničom. A ani príťažlivá Nathalie Baye to nezachráni. Ale za stratu času to v žiadnom prípade nepovažujem. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama