Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď úspešný Pietro po úraze stratí pamäť, jeho detinský brat Francesco musí po prvýkrát vo svojom živote dospieť. Snaží sa ho znovu učiť to, čo zabudol, no jeho povrchné pokusy nie sú veľmi úspešné a často sú terčom kritiky jeho susedky. Náhodné stretnutie Pietra presvedčí, že nikdy nedokážeme zabudnúť na tých, ktorých sme naozaj milovali. (STV)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (10)

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Váham medzi 3* a 4*. Je to skvelá, veľmi pohodová a odľahčená komédia s jasným, priamočiarym dejom, a príjemnou hudbou. Zapnete si ju, a len pozeráte a oddychujete. A sem-tam sa zasmejete, a sem tam sa neviete vynadívať na nádhernú Miriam Leone (taká talianská Marion Cotillard v (imho) o dosť krajšom prevedení ;o)). Ústredná štvorica skvelá, chémiu im veríte, a romantika v nej tiež zaujímavá. Dej je ale stále jednoduchý, občas som tiež mal pocit, že sa v scenári improvizovalo (resp. niektoré detaily neboli domyslené), napriek tomu, pozretie ani náhodou neľutujem :). Vo finále dávam 3*. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Romantická línia brata, čo stratil pamäť fungovala. Bola vtipná, mala aj silnejšie momenty. Na druhej strane mi ten druhý brat, čo je nejaký novodobý klon Sagvana Tofiho, veľmi neimponoval. Frajírek, čo neberie ženy vážne, arogantný výraz, správanie blbca. Proste čistý Sagvan. Len bez kamaráta do dažďa. Ale inak pointa, že na to, aby sa niekto stal lepším človekom, mu stačí zmeniť mozog, ma bavila. ()

Reklama

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Ktosi vravel, že Číňania sú ako malé deti. Že ich rozosmeje a pobaví úplne hocičo. Tak to som nevedela, že Taliani sú ako Číňania. Vtípky na úrovni detského časopisu Fľak, úsmevná bola skôr snaha pobaviť než samotná zábava. Romantická linka neskutočne plochá. Suseda síce vyzerá ako miss Venezuela, ale (samozrejme) je nezadaná, sama ako kôl v plote a čaká na toho pravého. Súcitné tri hviezdy za tú pocitovo dobrú atmosféru, ktorá vyžaruje aj zo všetkých podobných talianskych vecí. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to znie ako taká bežná komediálna zápletka, no u mňa to rozhodne predčilo očakávania. Veľmi príjemne ladená komédia, ktorá pôsobí viacmenej prirodzeným dojmom a počas Pietrovej amnézie sa tu vyskytlo skutočne veľké množstvo vtipných momentov a celé rodinné vzťahy sú akosi zahalené v nejakom tajomstve, o ktorom sa dozvedáme až v záverečnej fáze. Celkovo sa mi tak táto dramédia pozdávala, malo to v sebe aj tajomno a zároveň milý dôvtip bez zbytočnej vulgarizácie. Postavy boli sympatické a zaujímavé, no najviac ma zaujala Sofia, ktorú hrala pôvabná Miriam Leone (mimochodom Miss Italia 2008). Takže celkovo nadpriemer hodný 4*. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Je to tak naivní nebo prostě hloupé? 1)  Moc silný tah na bránu mě trochu odrazoval, ale rychlý spád během první půl hodiny se mi zamlouval._____ 2)  Neoriginální, ba tuctový námět je sice vděčný, ale při nedostatečném zpracování vede po čase k nudě. A přesně to se stalo._____ 3)  Věci nepomohl ani krkolomný chvílemi nesmyslný děj. Postavy se postupně mění v karikatury sebe samých._____ 4)  43letý Raoul Bova (Pietro, co ztratil paměť) a zejména 36letý přitažlivý Luca Argentero (živelný Francesco) se postarali o vcelku pozitivní dojem._____ 5)  "Soucitné" hvězdičky nedávám (Ephemeris***), takže mi to vychází na dvě. ()

Galéria (33)

Reklama

Reklama