Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický príbeh o žene, ktorú ako devätnásťročnú opustí ženích priamo na svadobnom obrade. Po desiatich rokoch samoty a zatrpknutosti sa náhle rozhodne, že chce dieťa. Uverejní inzerát na potencionálneho otca, či už tradičnou metódou, alebo umelým oplodnením. Napriek tomu sa o ňu uchádzajú dvaja ľudia z jej okolia. Gynekológ Jake Weber a profesionálny klaun Donovan Leich. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Mes-siah 

všetky recenzie používateľa

Kasická romantická záležitosť. Ako si žena nevie najsť toho pravého. Film ma u mňa za 3* za hlavnú predstaviteľku, tak som to dopozeral a nebolo to až tak naškodu. Film jasne mieril na ženské srdcia. Aj režia bola mierená ku krajšej polovičke ľudstva. Vo filme nebol žiadny zaporny moment či zvrat. ktorý by prekvapil, alebo dojal - iba začiatok. Potom film už len plynie, plynie a plynie. Príbeh vyprchá z hlavy na druhý deň. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film pre ženy, ktoré si nevedia nájsť toho pravého. Stále je šanca, že sa niekde objaví. Hoci Jake Weber nie je práve princ na bielom koni. Skôr vetroplach s charizmou Colomba. ()

Reklama

allegria 

všetky recenzie používateľa

Mně se ten praštěný humor opravdu líbil. Zvláštní film, originální... Zasmála jsem se ještě i při závěrečných titulcích. Zůstal ve mně zajímavě uspokojivý pocit a úsměv. ()

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městech Hoboken (New Jersey, USA) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama