Reklama

Reklama

Posledná tvár

  • Česko Poslední tvář (viac)
Trailer 1

Ľúbostný príbeh doktora Miguela Leona (Javier Bardem) a riaditeľky medzinárodnej organizácie humanitárnej pomoci Wren (Charlize Theronová) sa odvíja uprostred vojnových hrôz sužujúcich Libériu. Dvojica musí nájsť spôsob, ako si udržať svoj vzťah aj v týchto v mimoriadne ťažkých podmienkach, v ktorých sa obaja snažia pomáhať obyvateľstvu, ale zároveň majú úplne rozdielne názory na riešenie vojnového konfliktu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (37)

castor 

všetky recenzie používateľa

Velké strasti i malé radosti černého kontinentu pohledem dvojnásobného držitele Oscara. A s dvojicí výborných oscarových herců. Plytké a příliš dlouhé. Lékaři se v daných oblastech nezaměřují pouze na zraněné, ale starají se také o pacienty, na kterých je páchané sexuálně motivované násilí, poskytují prevenci proti infekčním chorobám nebo pomoc při psychických obtížích. Všechna čest. Škoda, jak tahle poklona lékařům a dalším humanitárním pracovníkům dopadla. Výsledek je sice solidně (po řemeslné stránce) zvládnutý, ovšem „komplikovaný“ vztah dvou milenců je prostě málo. Dialogy jsou místy hodně špatné, napětí kolísavé, herecky mě nejvíc potěšila (tradičně) Charlize Theron. ()

zsn 

všetky recenzie používateľa

Sean Penn zase ukázal, že je nejen kvalitním hercem, ale i režisérem. Moc hezky podaný obraz humanitárních pracovníků, a zároveň lásky ve válečné Libérii. Javier Bardem zase ukázal, že má smysl pro vkus a umí si mezi filmy vybírat. Moc hezké. Zablokujte tady někdo možnost komentovat té Marigold, mele jen žvásty. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to hrozně dlouhé melodrama. Až moc času je věnována romanci, v níž se žena zamiluje do neusazeného šarméra se syndromem pomáhání s plochými dialogy a nevyvinutými charaktery. Celkově nuda. Na závěr kázání, které rve uši a dojímání. Přitom to je jestli dobře počítám již páty režisérský počin Seana Penna. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme som stihol prelustrovať celú stránku Každý deň rovnaká fotka Petra Stašáka, nakŕmiť psa, pozrieť Duel a aj napriek tomu som ešte stihol úmornú štyridsaťminútovku, ktorá bola presne tak ako začiatok, vždy presne viete, čo sa deje, ako sú na tom postavy a čo chcú resp nechcú. Búrlivé víno sa môže učiť, ako sa robí príbeh. A záchrana negrov ma absolútne nebrala. Dúfal som, že aspoň herci to nejak podržia a vpálim tam z milosti tú jednu aspoň za nich, ale nie, nedá sa. ODPAD! ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Fakt ťažký prúser tento film...Nechcelo sa mi veriť, že tak skvelo obsadený film, ktorý mimochodom natočil už skúsený Sean Penn dopadne tak katastrofálne. Herecky ok, Charlize nesklame, ale tá hromada spomalených záberov, nefungujúcich vedľajších postáv a príbehu celkovo, to mi ostáva rozum stáť...Ešte raz sa musím pozrieť na meno režiséra, fakt Saen Penn?? Po prvých 30 minútach som vážne chcel film vypnúť a to sa mi nestalo už dlhé roky, hovorím si, že mu dám ešte 5-10 minút či nechytí druhý dych. Trocha chytil, ale i tak obrovské sklamanie. Štek J. Rena je neuveriteľný, jeho rolu mohol zobrať môj dedo. Rozhodovanie medzi 2-3 hviezdami bolo jednoduché. Film ktorý nikdy nechcem vidieť znova si tri hviezdy nezaslúži. Prvoplánový hnus a nefungujúci doják. 40%. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta, a tiež vo švajčiarskej Ženeve. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama