Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Klára je mladá a úspešná lekárka. Je čerstvo zasnúbená s kolegom Robertom, keď jej do života vstúpi jej stará láska Tomáš. Klára z jeho príchodu do nemocnice nie je nadšená, pretože jeho prítomnosť v nej oživuje bolestné spomienky na minulosť, kedy ju Tomáš nechal len pár dní pred ich svadbou. Klára sa bude musieť vyrovnať s faktom, že Tomáša bude denne vídať, pretože opäť prijal miesto chirurga na kardiológii. Stalo sa tak potom, ako asistoval pri záchrane života mladého dievčaťa s vrodenou srdcovou chybou, ktoré do nemocnice priviezol záchranársky vrtuľník rovno z lyžiarskeho strediska. Stav dievčaťa sa náhle zhorší a jedinou jej šancou na prežitie je okamžitá transplantácia... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (11)

kiararaftl 

všetky recenzie používateľa

Bolo to vyborne a je mi velmi luto, ze opat dalsi kvalitny serial mizne z nasich obrazoviek, lebo to nie je primitivne burlive vino alebo podobna sraxka. Judit Bardos je moja slovenska hviezda uz od cias Domu, kde predviedla neskutocny vykon a Barta konecne zdatne sekunduje, nakolko ho nemam az tak rada. Skoda slovensky narod skoda, ze sa najradsej krmis primitivnymi serialmi a pohrdas naozaj potencialom. ()

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačilo vidieť vďaka Postovej banky 15 minút najocakavenejsi seriál v tomto roku a viem,že je tam totálne všetko nezmyselne.Ktoze to radil a v tomto programe umiestnoval produkty?Kde vzali srdce?Významne pohľady pri operácii,matka tesne po tracheostomii úplne s úsmevom pri lozku dcéry po transplantácií srdca.Úplný trapas.Nahý Barta v sprche.Juuuj cele zleeee. ()

Reklama

Ivar 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo čisto natočené,bez zbytočného pátosu.Operácie zvládnuté veľmi dobre/evidentne tam bola odborná pomoc/.K iným seriálom by som to neprirovnával,keďže ide o 10 uzavretých častí. Ešte ku komentáru od sehe:Srdce vzali od obete havárie/2x sa to spomínalo/,môjmu kamarátovi robili tracheostomiu a po hodine sa usmieval,asi treba navrhnúť Bartovi,aby sa sprchoval v teplákoch.Mimochodom,v tej sprche sa opakovala scéna za začiatku,ale v opačnom garde,čiže zámer.Ťažko pochopiteľné? ()

RoxaNie 

všetky recenzie používateľa

Viete čo? Som milo a pozitívne prekvapená. Judit a Alexander hrajú veľmi dobre svoje postavy, a seriálu na kvalite pridáva aj český šarm Jána Révaia. Námet je v poriadku, je to zaujímavejšie ako konkurenčná Dr.Ema u kolegovcov ojoJOJ. Hudba je super, hlavne tie klavírne časti od Judit, dodávajú seriálu ten správny šmrnc. Po štyroch videných častiach hodnotím veľmi kladne, zaujímavý televízny počin. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Řekněme v rámci vztahových a doktorkých a vztahových doktorských seriálů se jedná o nadprůměr. Vyloženě hlouposti nebo sázka na retardovaný humor tam není, je to sympaticky obsazeno - na J. Bárdos a Aničku Sakmárovou ( bulvárem nazývanou slovenskou Angelinou Joley ) se hezky kouká a hoši Bárta, Révai hrají dobře a záda jim jistí herecká jistota Kostolný a řada slovenských legend ( nej moje oblíbenkyně paní Kronerová), takže ikdyž je to takové klasicky televizně ploché a předvídatelné ( milostné trio skončí tak jak si člověk řekne v prvním díle) dám dvě silné hvězdy, protože stál za to už jen kvůli dílům E03, který byl regulerně zábavný a E07 který byl regulerně šokující - obzvláště životní role Maštalíra, jestli ho někdo vůbec poznal. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama