Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hrá hlavnú úlohu Vaughna - krupiéra v kasíne, ktorému šťastie zrovna nepraje. V zúfalej snahe zohnať peniaze na operáciu svojej chorej dcéry sa Vaughn spolčí s kolegom z práce, aby kasíno vykradli. Lúpež sa ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák sú nútení uniesť mestský autobus a pokúsiť sa o takmer nemožný útek. Robert De Niro stvárňuje Pápeža, neľútostného a zvráteného majiteľa kasína, ktorý sa nezastaví pred ničím, len aby získal svoje peniaze späť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (137)

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Hehe !! Tak máme tady film o tom jak pár lidí musí unést autobus páč se jim vyvrtnul plán. Takže. Velká část děje se odehrává v autobuse. Nechápu tady srovnávání s Nebezpečnou rychlostí. Tam autobus nikdo neunesl. A jo táák. Vlastně je tam autobus tak tam napíšu, že je to vykrádačka Nebezpečné rychlosti. Je to vlastně to samé jako když je v hororu monstrum co chodí po nohách a má masku tak je to inspirace Predátorem. Nebo film o mafiánech si automaticky přirovnám ke Kmotrovi ikdyž to s ním nemá nic společného. No, ale dost rýpání. Film je dobrej. De Niro tomu dává šmrnc a tak trochu hajzlíka si zahrál s chutí. Bautista jako magor dobrý a Morgan výborný. Co možná zamrzí je, že si Bautista pěstně nezalaškoval s hlavním hrdinou nebo s nádhernou Carano. Stopáž je střídmá a utíká i díky tomu, že každá postava má něco do sebe. Je to béčko jak vyšité, ale dobré béčko. Hodně silné tři, ale dávám slabé čtyři................... asi dobré rozpoložení. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Niekdy stačí jedna myšlienka, jediný citát, aby sa Vám film zapáčil. Od režiséra Turnaja som čakal niečo trochu ostrejšie, tu sa to skôr chcelo hrať na prekvapenia a obsadenie. Nevyšlo ani jedno, lebo DeNiro ako mafian pred smrťou je už pasé, Baustista ako tupé psychopatické hovado tiež, Carano v roli dobrej policajt bez žiadneho súboja veľmi ťažko uveritelná, jedine čávo Morgan to tam držal. Inak zhola nič, čo by sme už niekde nevideli alebo čo by nás prekvapilo a nadchlo. Až na ten citát... 2 z 5 ()

Reklama

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Áčkové obsadenie s béčkovým scenárom, céčkovou kamerou a déčkovou sprievodnou hudbou. Začiatok bol pozerateľný a pravý prúser začal vlastne až v momente prerazenia zátarasu. To bol prvý zdvihnutý varovný prst. Nasledovali kvalitatívne jemne retardované dialógy v autobuse a najmä na policajnej stanici, ktoré sa za malebných zvukov totálne nevhodnej hudby striedali s dobrými hoc krátkymi zábermi, či v ojedinelých prípadoch scénami. Ďalší klinec do rakvy bol zatlčený policajnou akciou na civilných motorkách pri použití slzáku. Šokantné. Ale inak ozajže mať to lepšiu hudbu, tak by to nebola taká hlbolá stoka, lebo nedá sa povedať, že by to bolo úplne celé špatné. Napríklad taký Roberto hral ako v ozajstnom filme a Jeffrey Morgan mi vadil omnoho menej ako kedykoľvek predtým. Videl som už väčšie zvrátenosti ako toto. Vo výsledku jazda linkou 657 bola menej škodlivá ako taká MHDéčka pod vedením Poláčeka, ale naspäť pôjdem určite pešo. Dvojka by tu mala stačiť, alebo takých 45 v inej mene. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Ale jo. Mezer ve scénáři a chování postav jsou velký jak autobus a je jich tolik, že by to vyšlo na celý nádraží. Přesto díky fajn béčkovému obsazení a výbornému De Nirovi je to koukatelný naprosto v pohodě. Hrozně je zde vidět, promiň Figusku, rozdíl mezi tím, když herce baví lézt do béček a když ne. Na Roberta se dívá parádně, kdežto u často znuděného Willise nevíte, jestli si na plac neodskočil, když šel pro párek v rohlíku. 60 procent. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prijemne becko s devätdesiatkovou atmosferou ake sa dnes uz netocia. Prvou slabinou tohto filmu je originalita. Tej sa tu nedockate. Je to vykradacka Nebezpecnej rychlosti umiesana s Heist zapletkou. Dockame sa aj nejakych tych sokujucich zvratov, ktore su ale podané dost predvidatelne a k tomu aj nejakeho citoveho vydierania, ktore na mna prilis nefungovalo. Druhou slabinou su akcne sceny. Su solidne, potesia poctivym oldschool pristupom, takze sa nekona digitalny bordel aky je dnes v mode ale obcas sa dockame slusneho kaskaderskeho kusku a pri prestrelkach dostatok krvi. Solidny standard, ale nic uchvatne sa nekona. Na druhej strane je to natocene prehladne, co je pokrok oproti poslednemu reziserovmu filmu. Z hercov kazdy odviedol svoj standard. Akurat ak sa vdaka niektorym akterom tesite na bitky, tak v tomto filme ich nehladajte. Vysledkom je prijemne becko so sviznym tempom, ktore nevyzera podfinancovane ako je dnes zvykom u Seagaloviek a dalsich DTV filmoch. Najskôr preto, ze to malo ist normalne do kin, ale nejaky hnusny krtko v Lionsgate to znova hodil v dobrej kvalite na net. Neverim, ze by to v kinach zarobilo nejake velke prachy, ale do budúcna by mali toho krtka v Lionsgate vypatrat, aby to neodniesli aj trzby Expendables 4. 6/10. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama