Reklama

Reklama

Cesta domov

  • Česko Volání divočiny (viac)

Obsahy(1)

14-ročný Luke (Dakota Goyo) sa vydáva na dobrodružnú cestu naprieč ľadovými pláňami severnej Kanady, aby vrátil opustené mláďa medveďa bieleho späť jeho matke, ktorú transportovali ďaleko za polárny kruh, do krásnej ale drsnej oblasti kanadskej Arktídy. Mladému Lukovi pomáha Muktuk (Goran Visnjic), polovičný Inuit, ktorý pozná domovinu svojich predkov a sprevádza chlapca do arktických oblastí, kde žijú polárne medvede. Keď ich výpravu ohrozí plávajúci ľadovec, Luke musí zachrániť seba aj medvedie mláďa pred nástrahami divočiny a postarať sa o to, aby úspešne dokončil svoju misiu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Sympatický rodinny príbeh, prirodzene určený hlavne mladším deťom, ktoré sa predsa len o čosi ľahšie stotožnia s hlavným hrdinom v podaní Dakotu Goya, ktorý ukázal že je všestranným detským hercom, avšak do budúcna má väčší potenciál pre scifi príbehy ako pre drámy. Pochopiteľne inak vyznejú hodnotenia užívateľov povedzme pri filme Zachráňme Willyho ktoré je poznamenané spomienkami na detsvo a inak keď takýto film hodnotia už ako dospelý. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Zo slušnosti dávam tri hviezdy, ale pre mňa viac slabý ako slušný film. Ale to bude tým zlákaním názvom "Volanie divočiny", keďže toto prináleží trochu inému príbehu. ()

Reklama

BlondJames 

všetky recenzie používateľa

Nádherná krajina, a díky medvídkovi tomu samozřejmě musím dát 4* mohla bych na něj koukat celý den(ne na ten film), ale samozřejmě na toho malýho chlupáče.. Nechápu na co si tu hraje Vikki(komentář),protože samozřejmě šlo především o roztomilosti medvíďete, a nebyl to vyloženě kopírováný film bez hlavy a paty! Do odpadu to má opravdu ale opravdu daleko.Takže pokud máte rádi přírodu, tak doporučuju nesoudit a koukat a neočekávat od toho zázrak a prostě si to příjemně vychutnat ;) ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Midnight sun nám servíruje doslova mrazivé dobrodružství Luka a jeho medvědího kamaráda... Samozřejmě film se nevyvaroval spousty chyb, nesmyslů , klišé a je strašně průhledný (hlavní hrdinou jedou ve 30stupňovém mraze bez čepic a často i bez rukavic, což ve filmech podle skutečné události obvykle končí amputacemi, taky motivace dovést medvědí mládě "domů" respektive za jeho mámou je poněkud přitažené za vlasy)... Ale jinak je film nádherní, záběry přírody si nezadají s nejlepšími dokumenty z arktidy, a když pro nic tak kvůli tomu medvídkovi prostě musím dát za čtyři...70% ()

LoneGunman 

všetky recenzie používateľa

Na TV Barrandov, kde jsem ten film viděl, je dobrých filmů jako pověstného šafránu, tentokrát ale musím jenom chválit. Jasně, podobný příběh jsme už viděli stokrát, ale ten film zkrátka a dobře v rámci svého žánru funguje dobře. Díval jsem se na to s dětmi jak se na správný rodinný film sluší a patří a spokojenost byla na všech frontách, prostě příjemně strávené dvě hodiny. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama