Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danielle "Dani" Boltonová (Alexandra Shippová), brooklynské dievča z vyššej spoločnosti, sa rozhodne vzoprieť želaniu rodičov a nastúpi na poľnohospodársko-technickú univerzitu v Atlante, aby sa pripojila k niekdajšej prominentnej školskej kapele a pomohla oživiť jej slávu. Danine ambície stať sa prvou ženskou vedúcou bubeníckej sekcie skupiny však vyvolajú negatívne emócie a zmariť ich chcú nielen školskí mazáci, vrátane Daninho bratranca Tyreeho (Jeff Pierre), ale aj konkurenti univerzity z celého mesta. Daniným plánom nežičia ani jej vlastné city, ktoré prechováva ku kolegovi a zároveň rivalovi z kapely, Jayvenovi LaPierrovi (Jordan Calloway). Školskú hudobnú skupinu v novom obsadení doplnia Tasha (Jasmine Burkeová) s Joshom (Scott Shilstone), ktorí v nej začnú presadzovať svoje vlastné ambície. Vracia sa aj dr. Sean Taylor (Leonard Roberts), ktorý zaujme pozíciu nového kapelníka a plánuje dosiahnuť veľký osobný úspech. Nebude to však mať ľahké, pretože na pôde školy stále šarapatia desivé prízraky minulosti - dekanka dr. Nia Phillipsová (Letoya Luckettová), brat Kevin Taylor (Deray Davis) a bývalá školská hudobná hvIezda, Devon Miles (Nick Cannon). (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

V rytmu bubnů je nefalšovaným hudebním dramatem, takže se nenechte zmást komedií, tou rozhodně není! Doporučoval bych zkrácení stopáže na krásných 80 minut a bylo by to koukatelné. Jinak se jedná o bubnující nudu okořeněnou o jednu ubrečenou pipku, která se nechce vzdát a jde tvrdě za svým vysněným cílem. 15% ()

drovi 

všetky recenzie používateľa

Po dvanástich rokoch natočiť druhý diel na tému pochodových kapiel celkom odvaha. Tvorcom muselo byť jasné, že tu sa už veľa nového nedá vymyslieť. Naša kultúra tejto tradícii nerozumie a tak je to dobre. Každý sme jedinečný a zároveň iný. Dej filmu bol predvídateľný. ale dá sa to prepáčiť. Bolo to vlastne o vyrovnaní sa s minulosťou a o odpustení Odkaz filmu pre všetkých je : Keď na sebe pracuješ a robíš čo Ťa baví výsledok sa dostaví. Je jedno v akom odvetví. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama