Reklama

Reklama

Metalinda - Zaľúbená žaba

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 1991, 4 min

Réžia:

Filip Renč

Recenzie (8)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Metalinda, hoci názvom a pózou sa radila k akémusi rebelskému tvrdému rocku, v skutočnosti bola ordinárnou pop rockovou mainstreamovou kapelou. Jej hity s príšerne povrchnými textami a páčivými melódiami pílili, napriek masovej popularite, v 90. rokoch uši mnohým. Rádiá sa činili, Metalinda bola všade. Klip s Aňou Geislerovou v hlavnej úlohe kvalitou zodpovedá textu a hudobnej kvalite hitu, ktorému prináleží: o ničom. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Hudobná skupina Metalinda dávno upadla do zabudnutia. Dnes po nej už ani pes neštekne. Bola to taká podivná socialistická hard rocková kapela, ktorá bola svojho času na Slovensku dosť populárna. Časy najväčšej slávy zažívali práve v dobe, kedy bol vyprodukovaný i video klip ku ich skladbe "Zaľúbená žaba". Ja osobne som im nikdy neprišiel na chuť. Keď som teraz po rokoch natrafil na tento klip, tak jediné čo ma na ňom zaujalo je mladučká Aňa Geislerová, ktorá si tu pod režisérskou taktovkou svojho vtedajšieho partnera Filipa Renča, zahrala tú mladú "Zaľúbenú žabu". * ()

triatlet 

všetky recenzie používateľa

Metalinda v 80. letech zdárně konkurovala nejlepším československým skupinám. Klip k písni jako by byl o krok (spíš o víc) pozadu za energičností hudby (i když taneční scény ztrátu dohánějí). Závěrečná metamorfóza Ani je (ne)očekávaná. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Mohli do toho klipu obsadiť hodnovernejšieho herca, to že mladé zaľúbené "žaby" hádžu zamilované listy do schránky zrovna rádoby rockerovi Palimu Drapákovi, ktorý tam v tom klobúku vyzerá ako tretí člen v 80. rokoch populárnych západonemeckých Die Supernasen nevyznieva moc presvedčivo. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Epické, svojim spôsobom. Predsa len sa začali 90. roky a aj u nás sa každý chcel podobať západu. A ono sa to vlastne aj s časti podarilo. ()

Reklama

Reklama