Reklama

Reklama

The Blackcoat's Daughter

  • USA February (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dej tohto hororu sa odohráva na súkromnej katolíckej škole v Bramforde, ktorá je určená len pre dievčatá. Dve dievčatá zostávajú počas prázdnin v škole s dvoma vychovávateľkami, pretože pre nich nemá kto prísť. Ich rodičia sa neozvali a zrejme sa nemohli dostať do školy kvôli zlému februárovému počasiu. Riaditeľ školy rozkázal staršej Rose, aby dala pozor na mladšiu Kat, ale tá hodlá stráviť večer úplne inak. Kat tak v budove školy zostáva úplne sama a ešte netuší, že ju sprevádzajú temné sily, ktoré čoskoro vyjdú na povrch. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (95)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Ďábel se schovává v kotli a ovládá lidi přes pevnou linku...aha.Jestli měl režisér v hlavě nějakou myšlenku, tak jí tam taky nechal.Utahané, mdlé, nedotažené a hloupé.Finální pointa jaksi mimo, kdo byla kurva ta Joy?Potenciál tu byl, ale tvůrci si zase hráli na artové mágy a vůbec divákům nešli vstříc a natočili si film pro sebe.Potěšila hudba a pár mrazivých scén...kéž by jich bylo víc...začalo se s nimi dřív a dávali ve finále aspoň smysl.45%. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle snímek jsem se chystal už před 4 roky. Jenže jsem jeho puštění pořád oddaloval až upadl v zapomnění. Včera nastal jeho čas. Už je tady o tomhle filmu napsáno mnoho. Za mě má film jediné mínus a tím je pomalejší rozjezd, který bude pro mnoha lidí doslova ubíjející. Já si myslím že se to dá v pohodě přežít. Pak se vše zlomí a já musím říct že si postupně začíná film vybudovávat nepříjemně hutnou atmosféru. February je tak trochu netradičním hororem který buď sedne nebo ne. Za vše mluví zdejší rozporuplné hodnocení. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Spoločné kino nezničí ani premiér Bača a tak aspoň takto na diaľku s najväčším fanúšikom filmov pod Tatrami sme v mrazivom februárovom počasí pozreli Február. Moje kombo obsahovalo iba popcorn, tatranské bolo výdatnejšie a k chipsom padol aj Pilsner. Úvod filmu nenechá nikoho na pochybách že budeme svedkami skôr psychologického filmu ako nejakého slasheru, ktorý by človek v podmienkach katolíckej školy a mrazivého počasia očakával. Ako sa tu vo viacerých komentároch spomína film je ladený artovo, fanúšikovia sú rozdelená na tých čo filmu nadelia vysoké hodnotenie a na tých čo film vyslovene zatracujú, ja sa zaradím niekam doprostred - hudba, atmosféra, herecké výkony áno, samotný príbeh a posuny v deji už trochu menej. Nie je to ani Lars von Trier ani David Lynch, je to však pomerne dobré najmä vďaka poslednej polhodinke. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Další z filmů pro náročnější diváky, který krásně buduje atmosféru po celou dobu filmu a ke konci zasáhne s takovým zvratem a krvákem, že si člověk říká, jestli to je stejný film. Zdánlivě 3 spolu nesouvisející dívky a jejich příběhy, které do sebe na konci hezky zapadnou, odlišná a zajímavá kamera, která působí místy trochu béčkově (což filmu prospívá), a prostředí katolické školy - dokupy to dává svižné, temné psychologické drama, které tady delší dobu nebylo. Plusem je taky pojetí posedlosti démonem jako vedlejší téma, narozdíl od mainstreamových possession hororů. Za mě příjemné překvapení a klidně filmu za snahu přilepším ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Hail Satan! Zapalte pod kotlem, ať se dostaneme do varu! Synek Normana Batese si přiváže diváka k židli a cáry příběhu nechá přímo před ním padat klouzavým, velmi pomalým pádem k podlaze, tak jako v bezvětří padá k zemi podzimní listí. Pokud vlivem nezájmu neusnete a podíváte se na konci pod nohy, uvidíte celkem jasný obraz smutku ze ztráty, který je tak trochu zrádně umístěn do tuctového rámečku značky „Possession“.. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Ottawe a teploty sa pohybovali okolo mínus štyridsať stupňov. (Marceloo)

Reklama

Reklama