Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 5

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 5

Recenzie (201)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Podhodte to Akademikom, oni to určite zožerú. Vo vzduchu sú už cítiť Oskari, preto sa začínajú vynárať takéto filmy. Prechod medzi dvoma dejovými líniami podobný ako u Otcov a dcér, ale tam to dokázalo držať v napätí a zároveň baviť podstatne dlhšie ako tu. ďalší mínus sú jarmolantné dialógy medzi tým škaredým negrom, na ktorého som sa musel zase dve hodiny pozerať a Kidman ( ktorá tam ma jednu jedinú fakt dobrú scénu!), ktoré mi liezli na nervy prakticky už od začiatku. Spomínal som už toho Afričana, ktorý sa oslobodil spod biča otrokára a začal hrať?? Tak ten tam má pre zmenu asi tak tri dobre zahraté scény, aj s emóciami a tak. A hviezdne obsadenie uzatvára "nikdy nestarnúca" Roberts, ktorá nemala čo hrať, chodila nenamaľovaná a jej jediná dobrá scéna bola hneď na začiatku. Spraviť z toho devedesiatku, zostrihať, zrýchliť, spraviť akciu akčnejšou, mohol to byť mladší súrodenec Zmizením. Ale to by nesmel natáčať Ray, lebo on proste toho Oskara chce. Má to aj svetlé chvílky, má to aj desné chvíky, pri trochu rozmýšľania Vás scenár neprekvapí. Neviem, čo ešte by som k tomuto viac dal. Proste ďalší film, ktorý vieme prečo vznikol a v ktorom sa určitá skupina ľudí nájde, ale pre bežné diváka mierne utrpenie. A bradatého nominujte, veď sa snažil. 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

Když řeknu, že nemám rád Julii Roberts, tak je to ještě hodně slabý slovo. Tady je navíc celej film nenalíčená a vypadá fakt strašně, což měl bejt rozhodně záměr, ale tím si mě fakt nezískala. Film je originální v tom, že se tady prolínaj cca 3 časový linie, ale to je asi tak všecko. Jo a ještě ten konec, ten se teda povedl náramně, brr, až z toho jde mráz po zádech. Na to,jak by z tohodle mohl bejt napínavej kousek, tak sem nebyl napjatej ani chvíli, což je velká škoda. Tenhle rejža má za sebou moc kvalitní scénáře, ale co se týče režie, tak to je zatím prachmizérie... ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Nesnášim filmy,kdy od začátku filmu znáte pachatele.Většinou pak přijde nějaký překvápko,a pokud je dost překvapivý,a šokující,tak to alespoň částečně zlepší můj pocit z filmu.Herecky poměrně dobrý,zejména Ejiofor hraje výborně,jenom mě serou ty tvůrci s neustále vraženou nohou na brzdě.Množství pomalejch scén v tomhle filmu je až neuvěřitelně vysoký.Naopak akce nikde,ani maličkej náznak.Jenom taková jednohubka,a do popisku bych spíš než thriller napsal drama.Bavilo,ale jít pod voknem Blake Lively,už stojim na parapetu.50%. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Tak, jako se neskutečně plouží vyšetřování, tak i "jede" film. Ale konec mě když se nad tím zamyslím, celkem rozsekal. Jo a ještě dík, chlapi všimněte si, jakej je rozdíl, když si ženská na ksicht namaluje obličej a nebo ne. Oběma je 49. Jinak systém je nastaven a už si sedá. Tedy díky kouzelné formulce v zájmu bezpečnosti a v boji proti terorismu, budete všichni v prdeli a musíte ustoupit dalším nesmyslným byrokratickým nesmyslům. Jo boj s terorismem je výhodnej byznys. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Príbeh v podstate nadpriemerný, ale v tomto scenáristickom rámci sa to dostalo až príliš často do slepých uličiek a podivných okolností, ktoré popierali logiku a chceli navodiť sugestívny pocit divákovi, aby sa jeho myseľ vydala úplne iným smerom a aby tak finálne tajomstvo bolo zároveň nečakaným prekvapením. Čo vlastne aj bolo, lenže pri spätom pohľade späť potom nechápem celé to divadlo a prenasledovanie tých ľudí vygenerovaných z nejakých 13 rokov starých fotografií. Inak, herecké obsadenie výborné, hoci Juliu Roberts som v tom zúboženom stave depresiami ubitej ženy ani nespoznal. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

  • Film se kompletně celý natočil v Los Angeles, v Kalifornii. (herr_carter)
  • Postava, která se musí vyrovnat s těžkou osobní ztrátou, byla původně mužská. Ovšem ve chvíli, kdy o roli projevila zájem Julia Roberts, vrátil se Billy Ray (režisér a scénárista) k psacímu stolu, hotový scénář ještě překopal a roli změnil na ženskou. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama