Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Na tomhle filmu je vážně pěkné, jak je ta zápletka ujetá a jak vychází z toho, že jde o to, aby se kluk vyspal s holkou ne proto, že po ničem jiném netouží, ale proto, že musí, jinak bude obětován. Bohužel to nakonec není tak vtipné, jak se to tváří, ale je to docela snesitelné, což mě samo o sobě překvapilo. ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Keby nebolo celkom originálneho nápadu, bola by to tuctová teen-komédia, ktorá vyzerá viac ako americká, než kanadská. Zaujal ma hlavne ten nápad a ako asi bude postavený celý príbeh. Tu ma sklamala totálna predvídateľnosť, ktorá mi asi najviac pokazila dojem. Celkom príjemne pôsobili neznámi herci plus zopár známych tvárí vo vedľajších rolách. Hlavný hrdina bol okej a neviem prečo, s jeho kamošom sa mi zdali strašne podobní. Humor slabší. Objavili sa tu vtipné scénky, ale bohužiaľ trochu viac trápnych. Tiež je tu cítiť to čo v posledných rokoch vo filmoch pribúda. Nenápadne v pozadí, pár vetami, myšlienkami, či nepriamo tu kritizujú cirkvi, a čo sú ľudia schopní pre ne robiť. Pre niekoho plus, pre iného mínus. Viac tu asi nie je čo hodnotiť. Príjemná dĺžka a jej kľudné strávenie. Jemný podpriemer. 44% - 2* ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komédia s jemným, temným nádychom o chalanovi, ktorý je aj so svojou rodinkou oddaným príslušníkom satanistického kultu. Tam zároveň dbajú aj na udržanie jeho panictva, pričom chudák netuší, že má byť rituálne obetovaný. Keď mu to docvakne, tak sa jeho poslednou nádejou stáva urýchlené nájdenie sexuálnej partnerky. Je celkom fajn, že sa "Teen Lust" neberie nejako vážne a že hlavná postava nie je iritujúca, takže som nemal problém pri tom vydržať a zabaviť sa. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Toto je asi ideálny príklad guilty pleasure filmu, kde som si myslel, že pôjde o tuctovú americkú teen blbosť, ale koncept neznel úplne najhoršie. Dopadlo to prekvapivo lepšie než som sám čakal a bolo to podľa mňa celkom sledovateľné. Najmä to ale plynulo z faktu, že napriek tomu, že je film absolútne tupý, tak aspoň nie je nechutný ani urážlivý. Humor je skvele vyvážený a hoci je dosť miest, kde som sa nesmial, tak boli aj miesta, kde som sa skutočne zasmial. Aby som teda uviedol veci tak ako je treba - "Teen Lust" je zlý film. Ale pozerať sa dá a nie je tam nič, kde by som si trhal vlasy alebo plesol hlavou po čele, že vymysleli totálnu somarinu. A film mal miesta, kde to vyzeralo, že tou cestou pôjde. Ale napriek tomu, že je ten film blbý, tak vie aspoň ako udržať svojich divákov. Podľa mňa je to úplne skvelý film v prípade, že sa budete chcieť s kamarátmi opiť a urobiť si párty. V opitom stave to bude totálna zábava. Plus celkom dávam kredit, že Neil je ako postava aj celkom sympatický a nelezie vám na nervy. Ale scénka sexu na oltári je s tak zlými zelenými stenami, že tomu človek neuverí ani v najmenšom. A tam by som asi s hodnotením skončil. ()

PedroPo 

všetky recenzie používateľa

A tohle vzniklo v Kanadě? Ze záplavy teen komedií, které řeší jediné - zasunout, je Teen Lust asi ten nejmíň nepříjemný. Zatímco u těch ostatních jde o nadrženost, tady jde o život. Celé je to docela jednoduché, hlavní hrdinové nejsou nesympatičtí a humor nejde za obscénní hranici (ne, že bych to nějak prudérně hlídal). A nesmím zapomenout na Annie Clark, kterou bych i docela rád viděl v nějakém dalším filmu. ()

Reklama

Reklama