Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia antickej divadelnej komédie. (STV)

Recenzie (3)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Antické ľudské slabosti sa ani veľmi nelíšili od dnešných, ženy, chlast a míňanie peňazí požičaných na úrok, hlavné je vedieť z toho správne vykorčuľovať, ako to dokázal Kukura aj za iných. Film sa snaží byť plný nerestí, samozrejme v rámci slušného filmu, ale nebola by to Studenková, keby sa v tomto mladom vrku neukázala aspoň na sekundu pri obliekaní po kúpeli. A tá milostná scéna Kukuru s Labudom, kde Labuda je za ženu, nemala chybu, a to prosím ešte v roku 1978. –––– Byť verná jednému je povinnosťou manželky, nie milenky. –––– Človek, ktorému sa hlava belie ako sneh, má mať viacej chochmesu. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodná antická komédia, ktorá pobaví aj po rokoch. Akurát to rozuzlenie sa mi zdalo také nijaké. Zaujímavé je, že v jednej scéne vidieť Martinovi Gregorovi na ľavom predlaktí vytetované väzenské číslo z koncentračného tábora. ()

teplic 

všetky recenzie používateľa

Antická komédia omylov s írečitým papľuhovaním a bodajťaparomvaním a prekvapivo veľkým množstvom chlastu a latentnej súlože aj na slovenské pomery. Hudobné intermezzá pre labužníkov. Komické skôr nechcene, ale čo si si mohol vyberať, keď ti normalizovali aj semenníky. Tento film však nesmie upadnúť do zabudnutia už len pre scénu, kde labuda sedí kukurovi na kolienku a ten ho hladí po stehne pod sutanou a šepká mu do uška. ()

Reklama

Reklama