Reklama

Reklama

Sexy Dancers: Slim Jim

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 1998, 4 min

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dara a Aňa boli vo svojej dobe kočky, popravde. Dnes ich veľmi nesledujem, zrejme si nechcem podvedome zmeniť názor. Je to odo mňa trochu kyslé, ale aspoň úprimné. Táto paródia na nejaké tie sci-fi je rovnako trápna, ako samotný song. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Česká funková hudobná skupina Sexy Dancers vznikla v roku 1998. Založil ju hudobník, skladateľ a textár Roman Holý. Počas jej krátkej existencie natočili jeden dvojdiskový oficiálny štúdiový album. Vznikol pod patronátom vydavateľstva Bonton. Nesie názov "Butcher´s On The Road". Obsahuje šestnásť skladieb. Pieseň "Slim Jim" je úvodná, prvá skladba na druhom CD, v poradí štrnásty titul. Autorom hudby je Roman Holý a na texte spolupracovali Geislerová, Bárta, Holý a Gilman. Ku tomuto songu bol vyprodukovaný aj oficiálny videoklip. Jedná sa o svojskú retro parafrázu, či skôr infantilne ironickú karikatúru na staré sci-fi snímky. Asi to mala byť coolová zábava, no na mňa to vždy pôsobilo odpudzujúco nechutne slizkým, nadmieru trapným dojmom. * ()

Zaujímavosti (3)

  • V čase 0:26 androidka – asistentka Slima Jima, Darah, přijíždí bílým truckem a na dveřích je logo skupiny Sexy dancers. Před Slim Jimem je v čase 3:20 nad obrazovkou logo skupiny Sexy dancers. (Cenobita)

Reklama

Reklama