Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina bohatého obchodníka Kamala Mehry (Anil Kapoor) navenek vypadá dokonale a bez poskvrny. Když byznysmen spolu se svou ženou Neelam (Shefali Shetty), dcerou Ayeshou (Priyanka Chopra), synem Kabirem (Ranveer Singh) a dalšími příbuznými a známými vyrazí na výletní plavbu zaoceánskou lodí, aby oslavil třicetileté výročí sňatku, začne se zdánlivá idyla rozplývat. Perfektní obrázek šťastné rodinky je jen falešnou fasádou, která maskuje přetrhaná pouta, nevěru, lži, smutek a zoufalství. Rozpor mezi předstíráním a realitou ironicky glosuje rodinný pes Pluto. (rikitiki)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, zase ďaľší film kde som Priyanku ale vôbec nezniesla (aj keď tentokrát nebola ona tým hlavným problémom), Ranveer ako "dobrý chlapec", ale veľmi milý. Škoda, že Farhan nemal väčšiu rolu. Celý film bol príjemný aj keď piesne mi tu vyzneli tak nejak do stratena. Rodina a láska pretkaná občasným vtipným číslom. Z celého filmu som mala naozaj dobrý pocit a bavila som sa. Po zhliadnutí záveru, sa ale môj dobrý pocit nejak pretransformoval do veľmi neurčitého pocitu, že niečo nie je dobre. A nie je. Záver proste o ničom. Pocit ako keď zapálite ohňostroj a on spraví len prsk a je po ňom. Úžasný koniec jednoducho nenastal. Film odznie do neurčita, všetky postavy sú síce spokojné včítane psa, samozrejme, len ja ako divák premýšľam či to malo byť všetko, alebo mi len niekto odstrihol koniec filmu. Skúsim pohľadať inú verziu tá možno koniec mať bude....:-( ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Královnou snímku, jako herečka i jako postava, je pro mě Shefali Shetty. Jako odkvétající žena, která si své rány na duši léčí jídlem, a je proto terčem posměchu pro svého manžela, si dokáže zachovat důstojnost a hrdost. Snímek o postupném borcení rodinného mýtu, který navenek hlásá, že my jsme šťastná a úspěšná rodina, má exkluzivní lokace a přitom velmi blízkou a pochopitelnou zápletku. ()

Reklama

andiek05 

všetky recenzie používateľa

Tohle byl tedy oříšek .... popravdě jsem se příliš nebavila, ale nevím přesně, kde a v čem byl problém. Na druhou stranu se mi líbilo, jak to vykreslilo trápení a obtíže různých hrdinů, že přestože mohou jejich životy vypadal ideálně, tak každý skrývá něco, co ho velmi trápí (a zrovna nic jednoduchého). Jak to tak bývá, tak ke konci se to pěkně rozjelo, ale konec byl pro mě docela šok. Váhala jsem, jestli tohle je opravdu konec. Pro mě tam zůstalo moc otevřených věcí. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Indická "loď lásky" pretkaná sieťou tajomstiev, medziľudských vzťahov a milostných trojuholníkov (resp. aj viac komplikovaných útvarov). K tomu jemný nádych komédie, ale na moje potešenie, najmä tá dramaticko-romantická zložka v tom pekne prevažovala. Občas síce niektoré situácie trochu tendenčne silené a neprirodzené, ale aj tak ako celok sa mi táto sieť medziľudských vzťahov, pretvárky a rodinnej "idylky" na výročnej plavbe veľmi pozdávala. A treba uznať že aj charakterovo bolo zloženie postáv veľmi pestré a rozhodne nenudilo. 4*. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet INR 830 miliónov ($13miliónov)Tržby USA $3,066,100Tržby Celosvetovo $21,500,000▐ Rodinná oslavná akcia na výletnej lodi sa premení v takmer rozpad celej rodiny, nezhody, staré lásky, dohody manželstiev, len aby bol zaistený majetok, vyvrcholia v spleť veľa nezrovnalostí. V poslednej tretine sa to riadne vykryštalizuje, príde na hádky ale samozrejme aj na zmierovanie. Nevyhneme sa samozrejme aj na zábavným scénkam, či nejaké tie tance. Herecky samozrejme upúta Priyanka Chopra, ktorá je neprehliadnuteľná a na zakúsnutie. Anushka Sharma zas to pekne roztočí z Ranveer Singhom. /70%/ ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama