Reklama

Reklama

Vianočný príbeh lásky

(TV film)
  • Česko Pohledný mizera (viac)
Ukážka z filmu

Obsahy(1)

Medzi Sandy a Pepperom, hviezdami rozhlasovej šou to od prvého momentu povážlivo škrípe! Lenže... Blížia sa Vianoce a Los Angeles tak akosi podvedome očakáva, že v tomto duchu bude naladený aj nekonečne cynický rozhlasový moderátor Pepper Sterling (Tilky Jones), ktorý ich má zabávať. A logicky to očakáva aj jeden z výkonných producentov, ktorého však Pepperovo jedovaté, antivianočné vystúpenie nielen sklame, ale totálne rozzúri, takže ho v návale spravodlivého hnevu nechá preveliť do sesterskej ministanice KBRG v malom koloradsko zapadákove menom Idyllwild, kde si má odpracovať svoj trest, kým sa situácia vo veľkomeste upokojí a na všetko sadne prach. Sandy Loveová (Haylie Duff), podobne ako kedysi jej otec, miluje rádio – a do Idyllwild príde ako moderátorka svojej vlastnej rozhlasovej šou! Je to veľmi romanticky a nostalgicky naladená osôbka, čo sa na Vianoce ešte znásobuje. Nečudo, že keď jej do rannej šou Ráno s Dr. Loveovou prifaria ako spolumodeátora práve Peppera, ktorý nevynechá jedinú príležitosť, aby akýkoľvek náznak sentimentu obrátil na žart a Vianoce mu tiež nič nehovoria, medzi oboma to už od prvého momentu povážlivo škrípe! Lenže keď sa dvaja hádajú... Diváci majú o zábavu postarané! Slovné prestrelky Samanthy a Peppera totiž preberú mestečko z letargie a z ich šou sa razom stane obrovský hit! No profitujú z toho nielen diváci, ako čas plynie aj Samantha a Pepper sa na seba začnú dívať inými očami... (TV Doma)

(viac)

Videá (2)

Ukážka z filmu

Recenzie (3)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

typická forma "pilcherovky".Bez chuti a bez zápachu.Haylie v té době ,nebo tak nějak,točila pořad o vaření.S kamarádkami a známými osobnostmi.Proto tak skrývala postavu v rozevlátých kostýmech.A i tady byl rušivý element jak se ji při mluvení slepovaly koutky úst.ATilky navzdory nagelovaným vlasům a potetování ,které nastrkoval na kameru,byl docela ke koukání.Zdržel se obvyklého holyvúdského patosu.Nepřehrával. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Vpravdě vánoční film, v němž vystupují výlučně dobří a hodní lidé, kterým jen někdy chvilku trvá, než objeví, co je správné. 1) Ale klídek, během devadesáti minut na to přijdou. 2) Diváky potěší především 33letý sexy Tilky Jones (moderátor Pepper), dále pak 32letý Tyler Jacob Moore (šéf Cole) a i 29letá Haylie Duffová (moderátorka Sandy) má šmrnc. 3) Neváhejte a učiňte, jak vám tvůrci radí: Merry Christmas - Marry Me! ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Zatímco městečko Idyllwild v Coloradu, v němž se odehrává většina filmu, neexistuje, jihokalifornské město, které ho zastupuje, má skutečně název Idyllwild. (Johnny.ARN)
  • Pepper (Tilky Jones) musí řídit nákladní auto s manuální převodovkou, ale je vidět, jak ho řadí sloupkovým řazením, které se používá pouze u vozidel s automatickou převodovkou. (Johnny.ARN)
  • Ve městě Idyllwild v Kalifornii (inspirace pro Idyllwild v Coloradu) působí místní osobnost John „Pepper“ Briggs, který vystupuje v různých pořadech na frekvenci KPSC 88,5 FM. Jeho rozhlasové vtípky obvykle zahrnují pozorování Yetiho v oblasti. On byl inspirací pro postavu Peppera Sterlinga (Tilky Jones). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama