Reklama

Reklama

Linkin Park: In the End

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2001, 4 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip americkej rockovej skupiny Linkin Park k piesni z ich albumu "Hybrid Theory", ktorá sa stala jednou z ich najúspešnejších a najpopulárnejších. Videoklip je zasadený do fiktívneho sveta v prírode, kde skupina hrá na vysokej ženskej soche. Počas ich hry sa zhoršuje počasie a príroda bujnie až po obživnutie postranných sôch. Na konci sa prostredie navráti do lepšieho stavu. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (13)

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

To, co postrádají mé nejoblíbenější tracky od Linkinů; Numb, Leave Out All The Rest, What I've Done; to je obsaženo v In The End. Naprosto dokonalá symbióza Shinodova rapu a Chesterova zpěvu (který zde na rozdíl od Faint není tak uřvaný, takže ten kontrast už snad nemohl být lepší), kteří debutovým albem Hybrid Theory zaslouženě prolomili ledy světové hudby. Na desce jednoznačně nejlepší počin. Plus ten videoklip z roku 2001? Neskutečná pecka a nostalgie zároveň. "But in the end it doesn't even matter." R.I.P. Chester! ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "In the End" je v poradí ôsma skladba z prvého, debutového štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Linkin Park. Album nesie názov "Hybrid Theory". Vyšiel dvadsiateho štvrtého októbra roku 2000 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. Videoklip ku songu "In the End" sa odohráva v temnom fantasy svete, v akejsi bizarnej, neútešnej, apokalyptickej pustine, kde stojí obrovská veža v tvare sochy, na vrchole ktorej hrá kapela Linkin Park. **** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Táto pieseň patrila dlhé roky medzi moje najobľúbenejšie. Dal som si ju zahrať aj na stužkovej slávnosti, keď mi odovzdávali zelenú stužku. No klip ma veľmi vytáčal, lebo mu podľa mňa chýbala iskra a bolo vidieť, že je to digitál. Iba na tej veži to skrátka nebolo ono, dokonca ani záver som dlho nemusel, dnes sa mi už celkom páči. Naopak hudba mi dnes zas príde nedostatočná veľkolepého finále a toho, o čom je názov, chcelo by to veľkolepé finále, aj keď oni boli vlastne len na začiatku veľkej kariéry. Síce teraz dávam najavo, že by som to chcel mať vyšperkované ako klip a možno aj ako hudbu, ale milujem to, takže to sú len nejaké moje vnútorné trenice a snaha po dokonalosti. ()

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie prebehlo v púšti v Kalifornii počas prestávky turné Ozzfest tour z roku 2001. (CroSsicek)
  • Videoklip získal prestížne ocenenie MTV Video Music Awards v kategórii Best Rock Video v roku 2002. (CroSsicek)

Reklama

Reklama