Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 2
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrajú:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Diskusia

Espiritu

Espiritu (hodnotenie, recenzie)

Dobrý den, 

nenašla by se tu nějaká dobrá duše co by přeložila season 2? Nebo nedokážu najít ani jednu verzi cz titulků. Rozhovory jsou hodně rychlé s Aj titulky se to dá, ale asi bych si a ne jen já užil mnohem více čtení v češtině. Jinak seriál je parádní. Po dlouhé době něco co se mi opravdu líbí

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

nechce to někdo překládat?! moje AJ ještě nemá takové skills, navíc ty dialogy se střílej kadencí kulometu a nestíhal bych to..

Sagara

Sagara (hodnotenie, recenzie)

MaStER__

Tak uz je to pravidlom u Bojacka ze prvych 10 casti je viac menej komickych s obcasnou dark depresed myslienkou, do toho nejaka trefne nakusnuta tema. Potom pride 11 epizoda, ktora sa da prirovnat k rane do slabin. Emocne ta zomelie totalne. A potom finale sa snazi odlahcit, ale ty uz len sledujes dopad.

MaStER__

MaStER__ (hodnotenie, recenzie)

Sagara

Súhlasím, tá epizóda ma dostala na kolená. A ten koniec... Taký geniálny scenár som ešte nevidel. Prakticky celá séria má neuveriteľne napísaný scenár. A tie posledné tri časti - bomba! 

na príspevok reagoval Sagara

MaStER__

MaStER__ (hodnotenie, recenzie)

Artificial

Ja osobne som celú 1. a 2. sériu pozrel bez tituliek, avšak bol by som rád ak by niekto ujal urobiť aj cz titulky. Predsa len, moja angličtina nie je dokonalá a chcel by som si to pozrieť ešte raz aj s titulkami. ;) 

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

Prave som pozrel cely serial, vyborne. Cakal som dalsi blby animovany sitcom, ale bol som prekvapeny. Prvych 4-5 casti bolo ok, nic extra ale celkom vtipne. A potom to zacalo byt dost dark. Je to skor drama/komedia ako sitcom. voice acting je vyborny, vtipy, referencie proste 10/10. 

Súvisiace novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (viac)

Reklama

Reklama