Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi zdá, že takl show Petra Marcina "Neskoro večer" sa nevysiela dostatočne neskoro večer. Občas sa mi totiž stane, že pri surfovaní po televíznych kanáloch narazím na túto reláciu. A hneď mám po nálade. Skusil som tomu dať viac krát šancu, ale vždy ma to dokázalo akurát tak znudiť alebo v niektorých prípadoch i znechutiť. Marcin sa absolútne nehodí na to, aby moderoval takýto typ programu. Osobne proti nemu nemám nič, ale túto show by som navrhol urýchlene stiahnuť z obrazoviek verejno-právnej televízie. Je to nehanebné plytvanie koncesionárskymi poplatkami. * ()

tron 

všetky recenzie používateľa

V októbri 2017 som sa zúčastnil aj s pani manželkou nakrúcania v Starej Turej, s ktorou je Peter Marcin mimochodom pomerne úzko spojený, hoci sa o tom možno oficiálne príliš nevie (ale nebudem spoilerovať). Má povedzme „jednoduchší“ štýl humoru, ale koľkokrát mi je na nič sa nehrajúci „prízemnejší“ humor bližší (a zábavnejší), než sofistikovaný od Jana Krausa, kedy je v sále hrobové ticho, ale hlavne, že to bolo hlboko intelektuálske. Marcin je sebavedomý a naživo pomerne sympatický profesionál, ktorý vie, čo robí, vie živo spolupracovať s publikom (čo by za to niektorí iní moderátori dali), nebojí sa improvizovať a vie z nečakaného maléru (zabudnutý text, pokazený mikrofón...) urobiť fór (a aj za to by mnohí jeho neschopnejší kolegovia veľa dali, aby to vedeli robiť ako on). Neskoro večer je tradičný formát, kedy si známy a výrazný moderátor so svojským zmyslom pre humor do štúdia pozýva známych i menej známych hostí, kecá s nimi a má to byť vtipné (a dosť často aj je). K tomu nesmie chýbať početné živé publikum a kapela priamo na pódium. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nie že Marcin nie je Conan O'Brian, on nie je ani Kraus. O zábavu sa starajú najmä hostia, Marcin im občas skočí do reči a keď povedia vtip, začne sa nasilu rehotať, pretože musí. Že sa sem nehodí, už netreba stý krát pripomínať, myslia si to všetci. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shledl jsem nejnovejsi lednovy dil v archivu Slovenske televize. Z tri uvodnich vtipu me pobavil "Milacku, nezda se ti, ze jsem v nasem vztahu prilis dominantni?" "Ne vase velicenstvo". Pak uz jen gag o sexu. Je tu urputna krecovita snaha byt vtipny, ale mene je nekdy vice. Z "celebrit" jsem znal jen Ine cafe, jejichz pisnicka byla pekna. Z podobnych talk show v Cechach v Show Jana Krause Kraus sveho hosta tak trochu sikanuje, coz je zabavne, ale host nic zajimaveho nerekne. V Na plovarne Marek Eben hosta povzbuzuje a ten zacne poutave vypravet. Ve Vsechnoparty dela Karel Sip neinformovaneho, cimz se host take rozpovida. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento pořad jsem viděl jen párkrát, ale nepřišlo mi to zas až tak špatné, abych tomu musel házet ODPAD. Přiznám se, že takový díl s Izerem a jeho vtipy jsem si pustil na youtube hned několikrát. Samozřejmě je to i zde stejné, jako u podobně laděných pořadů – hodně záleží na výběru pozvaných lidí (osobností), podle toho se to všechno odvíjí. Peter Marcin mi ale jako moderátor zas až tak špatný, jak někteří tvrdí – nepřišel. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V predchádzajúcej šou pred rokmi ma Marcin bavil, tento formát je pre neho podľa mňa horší, navyše sa on podľa mňa nikam neposunul a už ma nebaví. Príde mi to taká šou že, len aby niečo tohto formátu v programe bolo. ()

FromHell odpad!

všetky recenzie používateľa

Snažiť sa nájsť humor v talkshow Petra Marcina je rovnako beznádejné, ako objaviť nejaké náznaky mimiky u Zdenky Studenkovej. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Marcin, Marcin. Tieto akože vtipné vsuvky sú minimálne, akurát tak pekne otravné. Neskutočné, čo je potreba pre slovenskú zábavu. To, že sem tam vybaví vzácnych hostí veľa nezachráni. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Peter Marcin chcel mať talk-show,ale zabudol na dosť dôležitú a nosnú vec akou je správne moderovať takýto druh zábavy.Budem prísna ked napíšem,že mu to v kresle vodcu neladí tak ako by malo a hostia všetko odmakajú aj za neho.Dobrou správou je všetko ostatné a síce,výber hostí - dávajú si obzvlášť záležať,kulisy sú útulné a ja som spokojná.Už bolo na čase. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát talkshow ako takej nie je zlý, dokonca aj hostia sú občas vcelku zaujímaví. Ale ja toho Marcina fakt nemôžem. Jeho vystupovanie, verbálny prejav, gestikulácia a mimika mi jednoducho vôbec nesedia. A za každú cenu byť vtipný sa veru nevypláca, v tomto prípade to platí viacnásobne. Menej je niekedy viac... a to sa týka aj tých trápnych ironických narážok na mnohých hostí. ()

maxxxim 

všetky recenzie používateľa

Mm to je tak, keď niekto robí to čo by nemal. Veď Peťo predsa nie je na takýto štýl humoru stavaný, na taškařice a scénky to áno, ale na zábavnú talk show na spôsob Honzy Krausa ee, iba sa zbytočne strápňuje. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že Peter Marcin si tento „svoj“ program (réžia, scenár, moderátor) vypracoval do veľmi príjemnej podoby. Ak sú dobre vybraní a skombinovaní hostia, tak aj tie jeho humorné scénky sa dajú vydržať a často je improvizácia od hercov alebo športovcov veľmi zábavným momentom. ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Peter Marcin sa až príliš snaží hrať na Jana Krausa. Ak má dobrého a vtipného hosťa ten ho dokáže zachrániť, ale z jeho podania to je slabota. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Nechcem zkritizovať moderátora, poviem to radšej takto, že Peter Marcin by sa mi hodil skôr do filmu, ako do talkshow. Nedá mi neporovnať to s Všechnopárty: je úplne jedno, koho si do štúdia pozvete, všetko je na moderátorovi a na Karla Šípa naozaj nemá v týchto vodách nikto, on chodí na hostí perfektne pripravený a vie čo a kedy sa ich opýtať a aj ako na odpovede zareagovať. Oba programy bežia teraz v podobnom čase, no zatiaľ čo tento obchádzam, na ten druhý sa teším. Prečo? No to sa práve tiež pýtam. Prečo by to raz nemohlo byť opačne? No nemohlo. Aspoň doteraz nie a už ani neverím, že v krátkej budúcnosti. To by sa najprv Marcin musel niečo priučiť od skúsenejšieho a mám aj pochybnosti, že by to v jeho prípade pomohlo. A už vôbec tomu nepomôžu tie, poväčšine trápne vystúpenia hostí, aby ukázali čo dokážu (aj keď to čo dokážu dobre vieme a nemusia nám to teda až takto dokazovať), či za každú cenu spievanie "nasilu"  medzi rozhovormi a všeliaké džingle a t.ď. Myslím že aj to relácii škodí a v plnej paráde tu platí, že MENEJ JE NIEKEDY VIAC. 22,5%. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Slovenská verze Show Jana Krause, která má sice lepší kapelu, ale tón rozhovorů je oproti Krausovi více do lidového komična bez nějakého politického postoje. A navíc tam jsou jako bonus občas nějaké scénky s hosty ve stylu televarieté, což úplně nemusím, ale jestli mne nějaké díly opravdu pobavily tak ten s Tofim a Vaculíkem a ten s Ondrikem, který pantomimou předváděl zimní olympijské sporty. ()

Reklama

Reklama