Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holka z fabriky chodí s popovým zpěvákem a taky s jedním bohatým studentem. Když ale otěhotní, rozhodne se jít vlastní cestou. (Netflix)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Bo Widerberg nikdy nedosiahol vysin Ingmara Bergmnana, hm a podla mna nanho ani talentom nemal. Tuctova konzervacka, ona aj tusim bola tehotna a potom riesila tieto veci. Skoda, ze hodne veci sa odohrava len v kulisach - aj tie boli ... tuctove   : 54 % ()

Pokryvac 

všetky recenzie používateľa

Sociálna dráma podaná v štýle novovlnových kinematografií, v ktorej sa odráža práca dvoch významných režisérov švédskeho filmu - Bo Widerberga ako režiséra a kameramana Jana Troella (ktorý sa neskôr presadí vlastnými filmami). Príbeh je v podstate jednoduchý, no vzhľadom na pomalý dokumentárny štýl Widerberga bude do neho spočiatku ťažšie preniknúť. Ak sa to však už divákovi podarí, čaká ho autenticky pôsobiace rozprávanie o osudoch slobodnej matky, ktorej druh (alebo lepšie povedané strojca tohto problému) na dieťa jednoducho nemá čas, keďže ho zaujíma predovšetkým hudobná kariéra. Film síce nie je príliš veselý, ale v záverečných momentoch môžeme vidieť aj prienik čohosi optimistického. Napriek počiatočným pochybám novopečenej matky sa zdá, že jej osud nebude až taký krutý a podstúpiť všetku tú bolesť a neistotu nebolo zbytočné. Novorodeniatko vdýchne jej bezfarebnému životu nový zmysel. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama