Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Je zaujímavé, že tento seriál má 68%, zatiaľ čo ten istý film, ktorý je len mierne skrátenou verziou seriálu, má už len 35%. Azda je to tým, že sa tam nasáčkovalo stádo odpadajúcich trollov. Neviem však, čo ich tak rozohnilo. Pre mňa úplne priemerná romanca na pozadí historickej katastrofy. Nič zvláštne, ale ani nič, čo by urazilo. ()

HiroM 

všetky recenzie používateľa

Východní tvorba mi strašně nevyhovuje. Je taková divná, emoce a dialogy podivné, efekty úžasné, ale děsně to sráží to jakým stylem je to natočené jako celek. ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Tohle opravdu ne... vyprávět 200 minut příběh náctky jak lásku našla (a náhodou okolo bouchla jaderná elektrárna) v ruském pojetí je zvěrstvo. Chápu, že myšlenka usídlit náctku v Pripjati je zajímavá (asi jako na Titanik), ale pokud se víc času řeší její trable, ignoruje se historie a největší jaderná katastrofa v dějinách se bere s nadsázkou (když už se děj věnuje dění okolo katastrofy, tak vůbec vůbec nevíte proč se co děje), tak to je na mě moc. Peněz přitom minisérie měla až dost. Reálie, kostýmy, triky, prostě vizuál jako celek je fenomenální. Jen dementně podaný. ()

argus123 

všetky recenzie používateľa

Serial som videl a mam z neho zmiešane pocity. Začnem tím dobrým, kostými a digitalné scény boli vynikajúce. Likvidátori boli sa vo filme krátko ukážu ale za to sú pekne vyobrazený, dobová technika bola tiež výborná, vrtulníky Mi-17 boli perfektné až na to že už išlo o modernizované stroje a pozorné oko zbadá anglické nápisy, to však laik ani nepostrehne a zaujime ho dej. Ten však bohužial je už horší, a to z dôvodu rôznych vymyslených situácií (pokus o samovraždu Aziata likvidátora pri reaktore, pád vrtulníka do reaktoru). Toto sa nikdy nestalo aj ked tam naozaj spadol vrtulník, zrútil sa nedaleko reaktora kôli tomu že hlavný rotor sa zaplietol do lán od žeriava ! Za celkové scény a prácu kamery dávam + ale bohužial za prehnanú dramatickosť a neautenticitu niektorých scén musim dať iba 3*. Možno sa niekedy dočkáme poriadneho filmu kde budu konečne ukázany likvidátory, ich život a práca. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama