Reklama

Reklama

Píše sa rok 1984. Britskou premiérkou je Margaret Thatcherová, prezývaná Železná lady. V období  jej vlády  v krajine vrcholí štrajk baníkov. Počas  Pride v Londýne sa skupina aktivistov rozhodne pomôcť ich rodinám a usporiadajú pre nich zbierku. Odborový zväz baníkov sa však zdráha prijať ich pomoc . Dôvod je jednoduchý - neradi by čelili obvineniu, že   otvorene  sympatizujú s G& L  hnutím. Avšak  aktivisti  toto rozhodnutie  ignorujú  a vydajú sa priamo do menšej dedinky  vo Wallese, kde chcú zbierku odovzdať  priamo  ich rodinám. A tým začína mimoriadny príbeh  dvoch  odlišných komunít, ktorý nakoniec vyústi v prekvapujúce partnerstvo. (Film Europe)

(viac)

Videá (17)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:30

Súvisiace novinky

72. Zlaté glóby - výsledky

72. Zlaté glóby - výsledky

12.01.2015

V losangeleském hotelu Beverly Hilton byly uděleny 72. Zlaté glóby, kterými Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu oceňuje každý rok nejlepší filmové a televizní počiny. Nejúspěšnějším filmem… (viac)

72. Zlaté glóby - nominace

72. Zlaté glóby - nominace

11.12.2014

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes vyhlásila ústy herců Kate Beckinsale, Petera Krause, Pauly Patton a Jeremyho Pivena nominace na 72. Zlaté glóby. Nejúspěšnějším filmem se stala se… (viac)

Reklama

Reklama