Reklama

Reklama

Ferdinand

  • Česko Ferdinand (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom. (CinemArt SK)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • V scéne, kde si chlapec fotí svojho otca, si je možné na telefóne všimnúť znak orieška, čo je odkaz na film Doba ľadová (2002). (LuiCJ)
  • Vesnice, kde žijí Nina a Ferdinand, je Ronda na jihu Španělska. Tato vesnice je známá tím, že má nejstarší arénu na světě, postavenou v roce 1785. (BMW12)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 12 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Film je natočen podle knihy „The Story of Ferdinand“ od spistovatelů Munroa Leafa a Roberta Lawsona. (LuiCJ)

Súvisiace novinky

Sestra v akci našla režiséra

Sestra v akci našla režiséra

03.10.2021

Hudební komedie Sestra v akci z roku 1992 se dočká dalšího pokračování. Takřka 30 let od vzniku prvního dílu se tak herečka a moderátorku pořadu The View Whoopi Goldberg vrátí do jeptiškovského… (viac)

Reklama

Reklama