Reklama

Reklama

Baby šéf

  • Česko Mimi šéf (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Baby šéf je v skutočnosti veľký boss. Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Kým lásky k deťom ubúda a podiel BabyCorp na trhu klesá, o to rýchlejšie rastú výsledky konkurenčnej spoločnosti Šteňa a. s. Tá namiesto detí presadzuje do rodín malých chlpatých domácich maznáčikov. Jej zakladateľ Francis E. Francis si môže byť spokojný a veriť, že deti z biznisu s láskou úplne odstráni. Baby šéf sa musí so svojimi pomocníkmi z BabyCorp vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky. A aby v boji proti konkurencii uspel, musí na svoju stranu získať aj svojho staršieho brata. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (24)

Trailer 4

Recenzie (302)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Skvelá oddychovka s nápaditým spracovaním vo forme predstáv sveta okom mladého chlapca, ktorému naruší harmonický život prírastok do rodiny. Nebyť zahusteného trhu animákmy, bol by to možno aj plnohodnotný zážitok - je to podobný problém, jak u komixoviek - už na to jednoducho nemáte ani chuť, len raz za čas... ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Mnoho detí bude pravdepodobne frustrovaných a nebudú už vôbec tušiť odkiaľ sa tie deti vlastne berú. Ale táto citlivá téma bola autormi zvládnutá celkom dobre. Pomerne ucelený príbeh zabodáva do spoločenských problémov moderného sveta, predstavte si nízku pôrodnosť, a ja sa nestačím diviť ako to všetko dokázali zakamuflovať do animáku pre najmenších. Ináč ide o klasický "kino biják" deti sa radujú z postavičiek a pre dospelých sa v ňom skrývajú vtipy ktoré pochopia iba oni. ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k ostatním animákům byl Baby Boss minimálně vtipnej. A to od toho vlastně nic jinýho krom animace ani nečekám. Na druhou stranu děti ho pochopit nemůžou, takže je to rozdělený tak půl na půl. Ale já jako dospělejší jedinec z toho nijak nadšenej nejsem a to že mě animáče kolikrát dokážou mile překvapit. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Mohla to být velice vyvedená animovaná komedie - jen kdyby byla méně ambiciózní ... kdyby zůstala u správně ujetých a neobyčejně zábavných představ zhrzeného staršího brášky, kterému vpadlo do života zbrusu nové, leč nečekané a nezvané MIMINKO. Kdyby nevsadila na jakousi bojovně naladěnou mimi korporaci ... a kdyby proti sobě nepostavila DĚTI a ŠTĚŇÁTKA. Nenadšené 2,5* ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Velká šestka byla kdysi mým úplně prvním animáčem, který jsem si z uspěchané zvědavosti dopřál v původním znění. Stejně tak se tomu stalo i nyní u Mimi šéfa, kterého jsem stahoval ještě v době, kdy dabing nebyl dotvořen. Dnešní omezenost sledování filmů online mi donutila zhlédnout něco ze stažených, rozhodl jsem se tedy po velmi dlouhém odkládání obětovat svou lenivou hodinku a půl tomuto poněkud výjimečnému animáku. Ze začátku jsem se bavil každou chvilkou, žral jsem hlavně skvěle sedící hlas pana Baldwina k Bossovi (proto také radost z filmu viděného bez zásahu českého dabingu). Náhlý spád již takové grády neměl, ale stále uvítám již nyní naznačovaný sequel na vzdálený rok 2021. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (11)

  • V dabované verzi se již i v tomto filmu překládají některé důležité nápisy. V tomto případě velký nápis „Rodina“ při rozřazovaní mimin je ale přeložen dosti nahodile. Občas je psáno „Family“, jindy „Rodina“. (kubixix)
  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Súvisiace novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (viac)

Reklama

Reklama