Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý veliteľ SWAT Dave Hendrix (Dominic Purcell) nemôže získať lekárske povolenie na návrat do tímu potom, čo bol v akcii zranený. Z tohto dôvodu slúži dočasne u NYPD. Aby toho nebolo málo, dostane za úlohu dohliadať aj na hereckú hviezdu Brodyho Walkera (Cody Hackman). Tomu bol pobyt na polícii vyrubený ako alternatívny trest za napadnutie novinára. Vzájomné antipatie Hendrixa a Walkera však musia ísť bokom vo chvíli, keď špeciálne výcvikové zariadenie, ktoré obaja navštívia, napadne dobre vycvičená skupina žoldnierov pod velením tajomného Johna Korvera (Stephen Lang). (Acrobat)

(viac)

Recenzie (18)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Lepšie dve hviezdy. Náhodou nie až taký zlý počin, pokiaľ teda prijmete fakt, že viac ako na TV to samozrejme nemá. Dominic nebol zlý, celkom mu to sadlo, aj keď robiť veľké ramená a pritom žiadne nemať, je to viditeľné. Ale čo tu robil Stephen Lang, to som nepochopil. Podobný omyl ako Ben Kingsley v Security (teda, nie, že by som hercov doslovne zrovnával, keďže Kingsley je už legenda, ale viete ako to myslím). Akcia nenudí, prestrelky a súboje na céčkové béčko ujdú, takže fajn. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Hlavnym kladom tohto filmu je, ze po technickej stranke vyzera kompetentne. Co je v sucastnosti u DTV filmov skôr vynimka ako pravidlo. Bohuzial to nic nemeni na tom, ze to je profesionalne natoceny slaby film. Zapletka nie je nicim zaujimava, postavy mi boli ukradnute, linia s namyslenou hviezdou, ktora vyzera jak Adam Durica, tak nejak naviac a zbytocna. Herecke obsadenie obsahuje par znamych xichtov, ale nikto nic extra nepredvedie. Purcell je klasicky malovravny drsniak, kopia Adama Duricu je otravna, Rubinek alebo Glover tu nemaju velky priestor a zaporaci Lang a Jones uz zazili aj lepsie chvilky. Akonahle je zaporak uvedeny na scenu tak, ze zabije nejakeho bezbraneho dôchodcu/bezdomovca/kripla na voziku, tak u mna straca respekt a je mi len k smiechu. Akciu tvoria hlavne prestrelky, ktore pôsobia monotonne a sem tam tu je este nejaka kratucka bitka. A bitky ma tiez nicim nezaujali. Akcnych scen nie je dostatok, aby to nezacalo nudit aj ludi, ktorym akcia sadne. Dost casto sa tu zbytocne keca uplne o nicom. Nechapem preco to ma taku prehnanu stopaz. Keby bol film kratsi o pol hodinu, tak by bol sice rovnako nudny, ale aspon by bol kratsi. 3/10. ()

Reklama

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Vyborny akcak s Purcellom az na pistolku proti taktickemu timu a 10 000 vystrielanych nabojnic naverimboha, Vinnie Jones nedostal vela priestoru, ale malo to zaciatok koniec, zapletku zradu a vyvrcholenie, pekne bojove sceny, hra s kamerou sem tam vtipna poznamka drsnaka odlahcila dej- zabery na detaily: ...napr. maso stekajuce po stene,a agentova poznamka: "dukladne.."... ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Obsazení funguje jako poměrně slušné lákadlo, leč skutečné charisma má jen bělovousý vlk Lang, bobtnající Jones už značně méně a kamenná tvář Purcell jakbysmet. S čím tvůrci skutečně přestřelili, je stopáž blížící se dvěma hodinám, stihl jsem si u filmu zacvičit pár sérií kliků, protáhnout si záda, naobědvat se, nakoupit v Kauflandu a stejně jsem o nic zásadního nepřišel. Nic neříkající přestřelky, pár omšelých bitek, strohoučký předvídatelný děj. Nothing more. Víte, co je sebetrýznivější než pustit si zbytečný film?? Vědět už předem, že je zbytečný a stejně do toho jít a dokoukat ho bez proklikání :) ()

jayman 

všetky recenzie používateľa

"Vezmime kopec akcie a obaľme to nejakým vetchým príbehom." bol asi pôvodný plán, lenže tá akcia je slabá rovnako ako príbeh. Dá sa to ale pozrieť, na to, že je to televízne (resp. netflixovské) Bčko ako vyšité, tam bolo niekoľko drsných scén (rozstrelená tvár, klince v oku), čo kvitujem. Inak pomerne nuda, Dominic Purcell má byť pravdepodobne ďalším Vin Dieselom - mĺkvy a uzavretý badass, ktorý občas zahláškuje, vychádza to tak na 50 percent. Toľko patrí aj celému filmu. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama