Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia, satirická komédia z prostredia dobového bukureštského denníka, lacného bulvárneho plátku, ktorý sa udržuje pri živote iba vďaka tomu, že sa dokáže votrieť do priazne mocných z podnikateľského sveta. (STV)

Recenzie (3)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Korupcia v médiách, aká aktuálna téma. Aj takáto stará inscenácia dokáže zahrať na aktuálnu strunu, pritom pobaviť vďaka výborným výkonom Satinského a Hubu. Koľko takýchto podnikateľov typu Bocsan dnes skrýva svoje kauzy Protar, o ktorých sa dozvieme iba ak omylom. –––– Ostaňte tu, od telefónu ani na krok a pripravte sa na mimoriadne vydanie! –––– Neznášam ľudí, ktorí odmietajú peniaze. Lebo im nerozumiem. Desia ma! ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Vo vašich dnešných novinách vyšiel veľmi zaujímavý článok!" "V našich? To je vylúčené!" V nie veľmi prestížnom bukureštskom denníku vyjde omylom článok určený do odborného historického časopisu, rozoberajúci zásobovanie obilím počas vojnového ťaženia Alexandra Veľkého. Veľkopriemyselný magnát Satinský, zmietajúci sa práve v škandále súvisiacom s ovsom, to považuje osobný útok a začne konať. Manipuluje a korumpuje šéfredaktora Hubu, tlačiara Rajniaka, svojho človeka na odbore školstva Blaškoviča a pokúša sa ovplyvniť aj nič netušiaceho pisateľa článku, profesora histórie Horvátha staršieho. Vtipná a veľmi dobre zahratá inscenácia za štyri značkové výrobky od firmy Bucsan. "Keď platím, nevysvetľujem!" ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Slušný příběh, až na jednu otravnou výjimku i velmi slušně zahrané, ale s tím koncem už si evidentně nevěděli rady. Ten šel poněkud do ztracena, takže zápletka vyústila hluše. Škoda. Byly nachystány 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama