Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nech už si Jamie (Sam Heughan) a Claire (Caitriona Balfe) od cesty na panstvo jeho nebohých rodičov v Lallybrochu sľubovali čokoľvek, už prvé minúty na mieste, kde príťažlivý škótsky horal vyrastal, neveštia nič dobré... Po jeho dramatickom odchode spred rokov totiž medzi ním a jeho rovnako hrdou - a aj rovnako tvrdohlavou - sestrou Jenny (Laura Donnelly) ostalo mnohé nevypovedané. Nečudo, že namiesto horúcich objatí a sĺz dojatia a úľavy sa ich prvé stretnutie po dlhom odlúčení nesie v znamení... Hádky! Jej dôvodom sa stane rozkošný Jamieho synovec, nesúci jeho meno, ktorého vďaka Dougalovým (Graham McTavish) lžiam mylne považuje za potomka diabolského Black Jacka Randalla (Tobias Menzies)! Domácim i navrátilcom však na dobrej nálade nepridá ani fakt, že Jenny a jej manžel Ian (Steven Cree) musia svoju izbu i všetky dôležité funkcie odstúpiť v prospech právoplatného dediča celého majetku Jamieho a jeho manželky Claire – ktorá sa, mimochodom, nedočká práve najsrdečnejšieho privítania, hoci v niečo podobné zrejme ani v kútiku duše nedúfala... A nielen to, nová švagriná jej totiž dá pri každej možnej príležitosti pocítiť, že ju na rozdiel od svojho po uši zamilovaného brata ani náhodou nepovažuje za akceptovateľnú novú pani z Broch Tuarach!
No hoci tomu spočiatku len máločo nasvedčuje, napokon sa nie práve najpríjemnejšia situácia pre všetkých zainteresovaných predsa len aspoň ako-tak upokojí – vďaka pravde, na ktorú už zjavne konečne dozrel čas. A to nielen prekvapivej pravde o tom, čo sa pred rokmi skutočne stalo medzi Black Jackom a Jenny, ale i šokujúcej pravde o tom, o čo vtedy vlastne Black Jackovi skutočne išlo pri týraní Jamieho...! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (1)

PenelopaW 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jistě, Jaime se choval jako pitomec. Já osobně jsem mu nemohla zapomenout, že ač před služebnictvem a rodinou dělal drsňáka, co se nenechá poučovat od ženské, v soukromí si to líbit nechává. Ale mnohem nesympatičtější mi byla Jenny, takhle protivnou ženskou jsem na obrazovce dlouhou neviděla. Co se dalšího střípku informací o Randallovi týče, všichni v seriálu evidentně buď chtějí Claire nebo Jaimeho... ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama