Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zmiznutím Claire (Caitriona Balfe) sa čas v roku 1945 nezastavil. Práve naopak, pre jej zlomeného a zničeného manžela Franka (Tobias Menzies) je každá minúta bez milovanej ženy ako večnosť! Hoci temer všetci ostatní už sú presvedčení o tom, že ho jeho nezvestná polovička jednoducho sprosto opustila kvôli inému mužovi, on ju neprestáva hľadať. Pomaly, ale isto však už aj on stráca posledné zvyšky nádeje, že ju ešte niekedy uvidí a bude môcť zovrieť do náručia...
O zhruba dvesto rokov späť v minulosti sa Claire zo všetkých síl snaží vyrovnať sa s novou, i keď v istých ohľadoch neodškriepiteľne veľmi príjemnou rolou Jamieho manželky. Po desivom a mimoriadne traumatizujúcom strete s britskými dôstojníkmi sa jej však naskytne príležitosť, ktorá by mohla zmeniť celý jej život... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

PenelopaW 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jojo, scéna "setkání" s Frankem, točená bez střihu, se mi líbila moc. Claire konečně po nějaké době stagnace koná a snaží se vrátit domů. Leč... autorka s ní má jiné plány, takže pápá Franku. Nu a Black Jack Randall… škoda, že ten slovní souboj a mlžení z Claiřiny strany netrvaly déle. I se mi líbila její drzost, kdy mu vázala šáteček kolem krku, aby opět tvrdě narazila. Jojo, holt studium historie se vyplácí a měla při manželových rozhovorech s reverendem Wakefieldem dávat větší pozor! ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama