Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělá mladá žena zoufale potřebuje emocionálního a sexuálního partnera, což ji vtáhne do bizarního a destruktivního vztahu s pohyblivým a šeptajícím tetováním na své kůži, které svou vůlí oživila. (Filmbox)

Recenzie (4)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Zúfalá a nesympatická kravka s chorobnou potrebou zaujať si na telo naškrabe tetovanie, ktoré sa pokúša žiť svojim vlastným spôsobom. Alebo jej proste len hrabe. Kto chce, tak to (možno) zistí, keď sa premôže a dopozerá tento patetický shit, ktorý by sa asi chcel priživiť na nenápadnej vlne pseudo-šokujúcich, moderných body hororov, ktoré sa v posledných rokoch opäť trochu rozbehli. Kvalitatívne však na tom bohvieako nie sú a pre túto nudnú, zdĺhavú a otupnú kravinu to platí 2x tak. Ani neviem za čo tá 1*, asi za to, že som to videl už pred mesiacom a nie som z toho čerstvo nasratý. ()

radektejkal odpad!

všetky recenzie používateľa

Tady jsem musel nějak pobloudit. Už první slova českého dabingu to naznačovala (takhle nemluví Sparťani ani Marťani), ale ještě než jsem to stačil vypnout, tak jsem usnul. ()

Reklama

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horor či thriller? Ani zďaleka! Oživené tetovanie behá po tele hlavnej hrdinky a robí si čo chce. Príbeh nemá atmosféru, celé je to divné a nezáživné. ()

BOURQUE odpad!

všetky recenzie používateľa

V tomto filme nič nie je v poriadku. Výkony hercov/herečiek sú podpriemerné a réžia akoby nebola. O scenári ani radšej písať nebudem. Aj keď to nemám rád, tak to celé musím hodnotiť s najhoršou známkou. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama