Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proti jejich vůli je shromážděno pět žen, aby bojovaly proti zákeřnému monstru. Těchto pět ženy bylo vybráno, neboť jejich příjmení má v sobě jednu z barev – červená, modrá, zelená, žlutá a námořnická modř. Sice mají pochyby, zda se dokáží sjednotit a společně bojovat proti monstru, ale nakonec to snad zvládnou... (Zíza)

Recenzie (2)

tehol 

všetky recenzie používateľa

V popisu trochu chybi, ze jeto predevsim komedie, akcni scen tam moc neni (nebo teda je, ale v jinem pojeti nez jak je to obvykle). Pribeh je to nejslabsi na celem filmu, protoze tam ve skutecnosti ani zadny neni, presto je to jednoznacne worth to watch. Pokud vam sedne neobvykly humor, tak si ten film i zamilujete (jako ja ♥) a pokud ne, tak si to zamilujete taky, protoze na holky se neskutecne dobre diva a tezko si mezi nimi vyberete tu nejoblibenejsi (ale ja to treba dokazal: Yellow!!). PS. Scena u mostu je jak by rekl ray hudson "absolutely astonishing", proste neco, co jsem si vzdycky pral, ze ve filmu uvidim. Thanks za titilky MEVRT. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Takéto filmy dokážu natočiť len Japonci. Je to vlastne rovnako infantilná prkotina, ako seriál Power Rangers, ktorých som pozerával v detstve, ale našťastie je to zámerné, takže vážne to skutočne nikto neberie. Len tu je pätica žien, ktoré chránia svet pred monštrami z rôznych kútov vesmíru a popritom riešia ešte svoje vlastné problémy a hlavne dilemu, či má záchrana sveta prednosť pred kariérou, čo aspoň prispieva celkovej zámernej absurdite. A tak dej je úplne jednoduchý, neustále sa striedajú tie isté typy scén bez nejakej plnohodnotnej gradácie, ale o to tu ani nejde, je to hlavne oddychovka, pri ktorej som sa nenudil, občas niečo zaujme, alebo pobaví, ako napríklad dlhé čakanie kamarátky počas počítania pri moste. Inak po akčnej stránke očakávane nie je o čo stáť, toto je len povinná zložka, takže hlavné hrdinky v priebehu filmu niekoľkokrát čelia nejakému monštru, ale stále v tom istom prostredí niekde za mestom, pri absurdnej choreografii a nemajú problém sa s monštrami nielen porozprávať, ale aj vyjednávať, takže monštrum kľudne počká aj celý deň, aby si dievčatá zatiaľ mohli vyriešiť svoje problémy. Škoda len, že tvorcovia viac nezapracovali na humore, tu im viditeľne išlo len o to, aby to bolo zámerne infantilné a absurdné a tak sa tu nenájde ani jedna plnohodnotná komediálna scéna, takže zasmiať sa tu nedá. A chcelo by to aj trochu výraznejšie hrdinky, tu boli všetky sympatické, ale žiadna nevynikala. Takže takýto film sa ťažko objektívne zhodnotí, ale ja som si len chcel pozrieť niečo japonsky absurdné a dostal som sympatickú oddychovku, ale výhradne na jedno pozretie. 52% ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama