Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečne, po niekoľkých rokoch, si sedem bývalých spolužiačok a ich prihriaty kamarát dohodli stretnutie na odľahlom ranči. Zámienkou sú narodeniny jednej z nich, Alice (Victoria Profeta), ktoré chcú využiť, aby si tu len tak posedávali, popíjali a spomínali na staré dobré školské časy. Víkend plný zábavy sa však nekoná, na podlahe pod kobercom sa nájde kaluž zaschnutej krvi a na svetlo sveta vypláva jedno temné tajomstvo. Pred pätnástimi rokmi sa práve na tomto mieste odohrala hrozná udalosť. Niekto tu vyvraždil skupinku dievčat, ktoré tu oslavovali narodeniny, a to obzvlášť surovým spôsobom. Z tela každej z obetí si vzal nejaký suvenír, niečo, na čo bola nebohá majiteľka najviac hrdá. A vrah je stále na slobode. Keď sa na druhý deň jedna zo žien stratí, začnú mysle ostatných nahlodávať pochybnosti a obavy o vlastný život. (beso74)

(viac)

Recenzie (6)

Trevor odpad!

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie odpad! nebýva mojím obvyklým vyjadrením "kvality" filmu, ale tuto sa inak nedalo. Kedže film nezachránil dej, herecké výkony, kulisy, hudba ani efekty inú možnosť som tentokrát nemal. Crazy bitches som neplánoval ani dopozerať, 20 minút pred koncom toho už bolo na mňa priveľa, ale vydržal som, nakoľko sám nemám rád ak užívatelia takto ohodnotia film po niekoľkých minútach. V tomto filme nefungovalo vôbec nič a napriek mojej záľube v hororoch v čiernych číslach som sám tentokrát prispel k tomu, že klesol ešte o jedno percento nadol. Zúfalstvo. ()

Reklama

Junys 

všetky recenzie používateľa

Skupina žen se s kamarádem vydají na chatu v odlehlém místě. Avšak, postupně se stávají obětmi smrti. Podprůměrný slasher. Když už tak tam mohli dát hezčí ženy ale i tak by to nic nespravilo. Příběh taky špatný. Atmosféra 0. Za mě 1* 20% ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Partička žien si chce pripomenúť staré časy ich školskej slávy a tak sa vydá aj s ich gay kamošom stráviť víkend na odľahlý ranč. Tu sa však postupne stanú obeťami svojich hriechov... Taký ženský slasher :-) Baby, ohováračky, maniere, závisť, staré i nové tajomstvá a do toho pár vrážd. Celkovo však pomerne neškodné. Nieže by to bolo zlé... ale ani dobré. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

partička relativně zachovalých maturek, jedna nehezká otrokyně a jedna bukvice si vyjedou na prokletou chajdu do divočiny, kde je začne postupně někdo krosit. Ono to bylo docela koukatelné. Ženský mě docela bavily a odlehčenější tón mi také sedl, ale vidím strašně nevyužitý erotický náboj, který byl takřka všudypřítomný a nemyslím si, že by se herečky něčemu odvážnějšímu bránily a je tu také strašně málo krve, což je u béčkového slasheru hodně na škodu. Navíc jak se film překulil přes polovinu, začal být víc a víc hloupější, což vyvrcholilo v závěru odhalením kdo a proč. Nicméně podle hodnocení jsem nic nečekal, takže jsem vlastně nakonec docela spokojený. 55% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebehlo v lokalite Great Spirits Ranch na Malibu, v Kalifornii. (beso74)

Reklama

Reklama