Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (viac)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (385)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Je to barevný, je to svižný, nevyžaduje to mozek v poloze ON a na každý aspoň trochu dobrý fór připadne jeden až dva fóry pubertálně trapné, takže děcka budou spokojená. Přežít se to dá, což je to nejlepší, co o filmu asi můžu říct. Co mě ovšem opravdu dostalo - po hodině boje proti zombies svedou dva členové týmu v přízemí domu další halasný souboj se zombies, přičemž když další dva členové týmu sejdou dolů z prvního patra, překvapeně se zeptají, co se to dole sakra dělo. Tančili valčík, tvle. Tenhle moment film vystihuje asi nejvíc. A ne, nebyla to záměrně natajmovaná hláška. Za mě slabší trojka nebo silnější dvojka, překliknutelné dle libovůle. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Trošku překvapivě se jednalo o velice vtipnou zombie záležitost. Hlavní tři skautíci jsou šikulové a rozjíždí opravdu velkolepou jízdu. Ta ošklivá barmanka byla ve filmu snad i trošku navíc. Potěšila mě i minirolička Arnoldova antikoncepčního selhání, které prozatím kouzlu steroidů nepropadlo. Ideální kousek, pokud se zrovna poohlížíte po něčem příjemném a oddechovém. Vtípky jsou sice jednodušší, ale úderné. Slabší čtyři. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Túto zombie komendiu proste milujem. Je presne táka ako má byt, v normálnom svete lúzri sú killeri zombies a tí čo sú akože pani, padnú ako prvý a jedno, že či si pán skaut alebo más dva metre, pôjdeš je na to zákon. Bavil som sa, sympatický herci, parádne masky a brilantne stavnate gore, viac si ani priať nemozem. Nemusím byt až tak mladý, aby sa mi tento film páčil i keď napríklad na diskotéke by film mohol ponuknut viac, tam sme toho veľa nevideli, kedže film sa sústredil na pár postav a ostatne mu bolo u riti a mne to bolo celkom jedno, bavil som sa.Takéto zombie srandicky ja rád, k smrti rád.. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Christopher Landon's Guide to the Funny Teenage Zombie Comedy. Nič som od toho nečakal, aj vzhľadom na to, že Landon predtým natočil akurát nevýrazný spin-off Paranormal Acitivity, no a nakoniec veľmi príjemné prekvapenie. Zombie sú poslednú dobu takmer všade, čo ma za následok, že s tými lacnými, trápnymi príspevkami do subžánru sa roztrhlo vrece a preto keď človek občas natrafí na fajn uletenú, vtipnú komédiu, nevidím dôvod byť k nej prehnane kritický. Je to síce mierené prevažne na náctileté publikum (aj keď verím, že aj v skutočnom živote by poniektorí boli schopní namiesto od mŕtvoly utekať sa s ňou najprv odfotiť na Facebook), ale čakať od filmu s názvom Scouts Guide to the Zombie Apocalypse akokoľvek sofistikovaný humor snáď nikto nemôže, takže ja akýkoľvek výrazný hate odmietam. Medzi teen hororovými komédiami posledných rokov sú práve Skauti bez problémov pozerateľní. Vyslovene trápnym scénam sa vyhýbajú, majú niekoľko správne úsmevných scénok, dobrých hlášok, ešte aj občas solídne gore scénky a navyše nanajvýš znesiteľné a sympatické ústredné trio postáv (hlavne u toho Tyea Sheridana je obdivuhodné s akou ľahkosťou dokáže hrať vo vážnych drámach, aj v takýchto odľahčených blbostiach), čo v tomto žánri ani náhodou nie je samozrejmosťou. Úroveň Zombielandu to samozrejme nedosahuje, ale zároveň to nerobí zombie komédiám ani žiadnu hanbu, práve naopak, jedná sa o jednu z veľmi mála funkčných zombie komédií. Dalo by sa tomu asi vytknúť tisíc vecí, ale prečo to robiť, keď to je našlápnuté od začiatku do konca, dostatočne vtipné, občas príjemne nápadité a ako taká zábavka, pri ktorej sa dá vypnúť na deväťdesiat minút mozog a baviť sa úplne dostačujúce. Len škoda, že tie zombie mačky tu boli tak krátko :-) CELKOVO: 3,5* (7/10) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $15miliónovTržby USA $3,703,046Tržby Celosvetovo $14,860,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ vydarená zombii haluz, ktorá využíva svoj potenciál plnými dúškami a dokonca herci vo svojich úlohách neprehrávajú, nemá to nejaké zbytočné pasáže, delikatesa, zombii filmom sa slušne darí, majú čo ponúknuť, buď dobre zabavia ale postrašia /80%/ ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (13)

  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Reklama

Reklama